Aeroportul International LA/Ontario

Aeroportul International LA/Ontario

Informatii generale

Aeroportul International LA/Ontario se gaseste la mica distanta de orasul Ontario din California, fiind al treilea mare aeroport din regiune. Ghidul nostru va ofera detalii despre accesul spre aeroport si facilitatile terminalelor, dar si optiuni de transport la hoteluri si imprejurimi.

Un ghiseu de informatii pentru pasageri este amenajat la fiecare terminal, iar operatorii sunt in masura sa va ajute cu informatiile generale de care aveti nevoie. Doua chioscuri cu informatii computerizate se gasesc in Zona Bagaje a ambelor terminale. Aici puteti obtine detalii despre transport, linii aeriene si hoteluri.

Transferul intre terminale
Un microbuz asigura transportul pasagerilor intre terminale.

Accesul auto
La Aeroportul International LA/Ontario se poate ajunge din sud, pe la iesirea Archibald Avenue de pe autostrada 10, sau din nord, iesind pe Grove Avenue sau Haven Avenue din Freeway 60, care va duce pana la terminale.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Sunt mai multe autobuze care pornesc de la aeroport cu mai multe destinatii, in functie de companie. Printre acestea, Omnitrans, cu autobuzul 61, leaga aeroportul de centrul orasului Ontario si Pomona; Foothill Transit face legatura cu West Covina, in timp ce Riverside Transit Agency acopera destinatiile din Riverside.

Calatoria cu microbuzul
Mai multe companii pun la dispozitia pasagerilor microbuze pentru transport. Printre acestea, Super Shuttle face conexiunea dintre aeroport si oras. De asemenea, mai trebuie amintit faptul ca multe hoteluri asigura transportul pasagerilor de la/spre aeroport.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile sunt disponibile in Zona Bagaje si sunt echipate cu aparate de taxat. Printre companiile de taxi care asigura curse de la aeroport sunt Yellow Cab Company si partenerul lor, Bell Cab Company. Un cost suplimentar este, de regula, aplicat calatoriei cu plecare de la aeroport.

Servicii

Parcare auto
Parcarea pe termen lung/scurt este disponibila pe Aeroportul International LA/Ontario. Este amenajata si o zona cu "apelare telefonica", pentru soferii care asteapta pasageri. Parcarile 2 si 4, ofera parcare cu ora, in timp ce Parcarea 5 ofera variante de parcare pe termen lung si scurt. Mai multe informatii puteti solicita Serviciului Parcari la tel: (909) 937 1240.

Inchirieri auto
Printre companiile care ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International LA/Ontario se numara Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National si Thrifty. Birourile lor sunt situate in Ground Transportation Centre, unde se poate ajunge cu ajutorul microbuzelor. Serviciul de inchirieri auto poate fi apelat si de la telefoanele aflate in Zona Bagaje.