Aeroportul International Norwich

Aeroportul International Norwich

Informatii generale

Aeroportul International Norwich gazduieste curse interne si internationale si este situat in nordul orasului Norwich. Ghidul nostru cuprinde informatii despre accesul spre aeroport si facilitatile terminalelor.

De la biroul situat in holul principal puteti obtine informatii despre aeroport, in timp ce detalii despre Sosiri/Plecari, parcare auto si facilitatile terminalelor va sunt oferite la tel. (01603) 411 923.

Accesul auto
Din Norwich, puteti ajunge la aeroport spre nord, pe A140 Cromer Road. Aeroportul este foarte bine semnalizat de la Norwich Ring Road.

Transport

Calatoria cu trenul
Aeroportul Norwich nu dispune de o conexiune feroviara. Pentru a face legatura cu trenul, mergeti pana la Gara Thorpe, situata in centrul orasului, de unde trenurile au plecari regulate spre Ipswich, Colchester, Londra, Cambridge, regiunile din zona centrala a Angliei, dar si spre alte destinatii. Gara Thorpe Station este situata la circa 20 de minute de mers cu taxiul de la aeroport.

Calatoria cu autobuzul
Aeroportul International Norwich este legat de centrul orasului prin mai multe autobuze care circula zilnic, mai putin duminica. Sub sigla First Buses circula autobuzul 603 care face legatura intre centrul orasului si Hellesdon, situat la mica distanta de aeroport (calatoria pana in centrul orasului dureaza 25 minute).

Calatoria cu taxiul
Compania The Norwich International Taxi Association efectueaza curse la Aeroportul International Norwich. Statia de taxi este situata langa cladirea terminalului. Calatoria pana in centrul orasului dureaza pana la 20 minute, iar tarifele variaza intre £12-15.

Servicii

Parcare auto
Parcarea pe termen scurt/lung pe aeroport este oferita de NCP (tel: 0845 050 7080; www.ncp.co.uk). 600 de locuri sunt destinate parcarii pe termen scurt sunt situate in vecinatatea cladirii terminalului. O parcare cu 550 de locuri destinata parcarii pe termen lung o gasiti ceva mai departe de terminal. Totusi, distanta poate fi parcursa cu usurinta pe jos. Pasagerii cu rezervare pot folosi parcarea pe termen scurt, la preturile parcarii pe termen lung. In fata terminalului este amenajat un spatiu pentru debarcarea pasagerilor, disponibil pentru persoanele cu dizabilitati. Rezervarea se poate face online, pe siteul aeroportului.

Inchirieri auto
Companiile care ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International Norwich sunt Avis, Hertz si Europcar; birourile operatorilor le gasiti in holul principal al terminalului.