Aeropotul Innsbruck

Aeropotul Innsbruck

Informatii generale

Aeroportul Innsbruck se gaseste la 5 km vest de Innsbruck si este cel mai mare aeroport din regiunea Tyrol, din sud-vestul Austriei. De-a lungul anului, pe aeroport opereaza si numeroase curse sezoniere, data fiind pozitia geografica a aeroportului, in apropierea unor importante statiuni alpine de ski. Ghidul nostru va ofera detalii despre accesul spre aeroport, dar si despre facilitatile de care beneficiati la terminale. Un birou de informatii este situat pe culoarul principal al terminalului.

Accesul auo
Din est (inclusiv din centrul orasului Innsbruck) urmati A12 si alegeti iesirea marcata ‘Innsbruck West/Flughafen’ care va duce pana la aeroport. Daca veniti din sud, urmati A13, la nord de Innsbruck, apoi luati-o spre vest, pe A1. Alegeti iesirea semnalizata ‘Innsbruck West/Flughafen’, care duce pana la aeroport. Cei care vin din zona de vest, ar trebui sa se indrepte spre est, pe A12, si sa aleaga iesirea semnalizata ‘Innsbruck West/Flughafen’, care duce pana la aeroport. Pentru cei care vin din nord, urmati B177, spre sud, si urmariti semnele care va indica drumul spre aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele F, apartinand companiei locale de autobuze IVB, pleaca la fiecare 15 minute de dimineata pana seara si circula intre aeroport si gara din Innsbruck, o calatorie de 20 de minute, pentru care trebuie sa achitati un tarif de 2 euro/persoana. Autobuzul opreste in imediata vecinatate a terminalului.

Calatoria cu taxiul
Statia de taxi se gaseste in fata cladirii terminalului.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul va pune la dispozitie mai multe parcari neacoperite – P1, P2, P5 si P7, precum si alte 750 de locuri in parcarea supraetajata, situata vizavi de cladirea terminalului. Parcarea este gratuita pentru primele 30 de minute. Pentru informatii suplimentare, apelati biroul parcari la tel: 512 2252 5175.

Inchirieri auto
Companiile care ofera servicii de inchirieri auto sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz si Megadrive. Birourile lor sunt situate pe holul principal al terminalului, dar si in parcarea supraetajata.