Aeroportul International Brasilia

  • Cod IATA: BSB
  • Deserveste: Brasilia, Brazilia
  • Adresa: Lago Sul, Brasília - DF, 71608-900
  • Telefon: (61) 3364-9000
  • Website: http://www.bsb.aero/
Aeroportul International Brasilia

Informatii generale

Aeroportul International Brasilia se gaseste la 15 km sud de Brasilia si este destinat, in special, curselor interne in Brazilia. Cunoscut si sub denumirea de Aeroportul International Presidente Juscelino Kubitschek, aeroportul este un important punct de comunicatii al capitalei Brasilia. Ghidul nostru va ofera detalii despre accesul spre aeroport, dar si despre facilitatile terminalelor si optiuni de parcare auto.

Un punct de informare al pasagerilor functioneaza in incinta Terminalului 1, pe holul de la Plecari, de unde puteti obtine si informatii turistice. Mai mult decat atat, pasagerii pot consulta si punctul de informare computerizata.

Transferul intre terminale
Un microbuz transporta pasagerii intre terminale.

Accesul auto
Din centrul capitalei Brasil, luati-o spre sud, de-a lungul Estrada Epia, treceti de Gradina Zoologica si virati spre est, pe Estrada Parque Dom Bosco. Urmariti semnele care indica directia spre aeroport, aflat la capatul Estrada Parque Aeroporto.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzul 102, care circula sub sigla DF Trans, merge pana in centrul capitalei, de la aeroport. Calatoria dureaza 30 de minute. Microbuzele 30 si 11 acopera si ele rutele de la aeroport pana in centrul capitalei Brasilia. Sunt si autocare care circula pe rutele interstatale si fac legatura intre capitala si importante centre urbane ale tarii. Acestea au punct de plecare din Gara Centrala.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile sunt disponibile non stop in afara terminalelor. Acestea reprezinta cea mai rapida modalitate de transport pana in centrul orasului; o calatorie dureaza aproximativ 15 minute.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul va pune la dispozitie 800 de locuri de parcare pe termen lung si scurt, aflate in apropierea ambelor terminale.

Inchirieri auto
Hertz se numara printre companiile care au birouri deschise pe Aeroportul International Brasilia. Puteti apela si la alte companii locale care au birourile situate in zona Sosiri – Terminalul 1.