Aeroportul International Salvador

Aeroportul International Salvador

Informatii generale

Aeroportul International Salvador este situat la 28 km nord-est de centrul orasului Salvador si este cunoscut si sub denumirea Aeroportul International Deputado Luís Eduardo Magalhães. Acesta se gaseste in nord-estul Braziliei, in provincia Bahia. Ghidul nostru va ofera detalii despre accesul spre aeroport si informatii despre facilitatile terminalelor.

Un birou de informatii pentru pasageri se gaseste in incinta terminalului, in timp ce un ghiseu de informare turistica va ofera detalii despre mijloacele de transport in oras, harti si modalitati de cazare.

Accesul auto
Cel mai simplu mod de a ajunge la Aeroportul International Salvador este sa o luati pe BA099 (Avenida Luiz Viana Filho), care porneste din centrul orasului, ajunge pana in zona de coasta, iar de acolo urmariti semnele care indica drumul spre aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Sunt mai multe autobuze care circula din centrul orasului de la Statia Rodoviária pana la aeroport. Ônibus Praça da Sé, care circula pana la aeroport, este mult mai ieftin decat taxiul (R$6,50), dar drumul dureaza aproximativ 90 de minute, poate si mai mult, din cauza traficului aglomerat.

Calatoria cu taxiul
Sunt doua companii de taxi care acopera rutele pana la Aeroportul International Salvador - Coometas (tel: (71) 3244 4500; www.coometas.com.br) si Comtas (tel: (71) 3646 6310). Masinile lor stationeaza la parterul terminalului principal.

Curse aeriene charter
Exista cateva companii charter care acopera rutele aeriene de la Aeroportul Salvador. Printre acestea se numara Abaete Aerotaxi (tel: (71) 377 2555), Aero Star (tel: (71) 377 1763), Adei Taxi Aereo (tel: (71) 377 1993), Bahia Taxi Aereo (tel: (71) 377 2897) si Lider Taxi Aereo (tel: (71) 377 1416).

Servicii

Parcare auto
Parcarea auto este situata in apropierea terminalului si dispune de 600 de locuri. Este permisa atat parcarea pe termen lung cat si scurt.

Inchirieri auto
Birourile care ofera servicii de inchirieri auto sunt situate in zona Sosiri. Companii internationale precum Avis, Hertz si Rent A Car au operatori aici.