Guangzhou Baiyun International

Guangzhou Baiyun International

Informatii generale

Aeroportul International Guangzhou Baiyun este situat la 28 km nord de centrul orasului Guangzhou, la granita nordica a orasului Renhe, din districtul Baiyun si a orasului Xinhua din districtul Huadu. Prezentul ghid va ofera detalii despre transferul intre terminalele aeroportului si despre accesul spre aeroport. Cate un birou de informatii pentru pasageri functioneaza la primul si al treilea etaj al cladirii. Ofiterii de la biroul de informatii vorbesc limba engleza.

Accesul auto
O autostrada express cu sase benzi de circulatie, recent inaugurata, face legatura intre aeroport si centrul orasului. Drumul este in linie dreapta, indiferent de orasul din care poniti, iar aeroportul este foarte bine semnalizat.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele express care pleaca de la aeroport fac legatura cu centrul orasului Guangzhou. Calatoria dureaza 60 minute, iar tariful este de ¥25/persoana. Autobuzele au rute si spre alte destinatii din regiunea Deltei Pearl River. Autobuzele au statie in vecinatatea Zonei Sosiri.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile cu tarife fixe stationeaza in fata zonei Sosiri. Calatoria pana in centrul orasului Guangzhou variaza intre 30 si 60 minute, iar pentru o cursa achitati in jur de ¥120.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul International Guangzhou Baiyun dispune de doua parcari, una exterioara, mai spatioasa si una acoperita. Ambele ofera parcare pe termen lung si scurt. Exista si locuri de parcare la categoria VIP.

Inchirieri auto
Majoritatea turistilor sositi in China au posibilitatea sa inchirieze autoturisme cu sofer. De cele mai multe ori, hotelurile asigura acest serviciu pentru clientii lor.