Aeroportul International Larnaca

Aeroportul International Larnaca

Informatii generale

Situat in estul Ciprului, Aeroportul International Larnaca este cel mai mare aeroport international, dintre cele doua de care dispune insula. Ghidul nostru va ofera informatii despre accesul spre aeroport si facilitatile terminalelor. Un birou de informatii turistice este situat in zona Plecari. In holul principal, mai multe companii aeriene au ghisee de informatii.

Accesul auto
Aeroportul International Larnaca este accesibil din Larnaca si zona Ayia Napa via, pe autostrada A3. Alternativ, din centrul orasului, puteti sa mergeti spre sud, pe B4.

Transport

Calatoria cu taxiul
Transportul de la Aeroportul International Larnaca pana in orasul Larnaca si faleza hotelurilor se face, in principal, cu taxiurile, care sunt disponibile nonstop. Calatoria dureaza 15 minute, iar tariful de zi variaza intre €8-12 sau €12-15 – tarif de noapte. Un birou pentru rezervarea taxiurilor este disponibil cu program nonstop, la iesire, in zona Sosiri.

Calatoria cu microbuzul
Kapnos Airport Shuttle si Limassol Airport Express asigura transportul cu microbuzul de la Aeroportul International Larnaca. Tarifele spre Larnaca si Limassol de la aeroport pornesc de la €8 (Kapanos Airport Shuttle) sau €9 (Limassol Airport Express).

Servicii

Parcare auto
Parcarea principala a aeroportului este situata in fata terminalului si pune la dispozitia celor interesati pana la 1000 de locuri de parcare, atat pe termen scurt cat si lung. Pentru mai multe informatii, apelati Biroul parcari la tel: +357 24 742 111.

Inchirieri auto
Companiile internationale care ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International Larnaca sunt: Budget, Europcar si Sixt, la care se adauga si cateva companii locale. Birourile operatorilor se gasesc in zona Sosiri.