Aeroportul Zadar

Aeroportul Zadar

Informatii generale

Aeroportul Zadar deserveste orasul Zadar si binecunoscuta zona turistica a Coastei Dalmate. Ghidul de fata va ofera detalii despre transportul de la/spre aeroport, dar si informatii despre facilitatile terminalelor. Un birou de informatii este disponibil paralel cu zona check in.

Accesul auto
Din centrul orasului Zadar, luati-o pe Route 8, spre sud, si virati stanga pe Route 424. Urmati 424 pana observati semnele care va indica drumul de acces spre aeroport - Route 502, care va conduce pana in fata terminalului.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele acopera rutele de la aeroport spre centrul orasului in circa 25 de minute, pentru un tarif de Kn.25/persoana.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile sunt disponibile in fata terminalului. Preturile unei calatorii pana in centrul orasului pornesc de la Kn.220, iar drumul dureaza in jur de 15 minute, in functie de trafic.

Servicii

Parcare auto
Peste 400 de locuri de parcare sunt disponibile, atat pe termen scurt cat si lung. Rezervarea online a locului de parcare este disponibila daca accesati site-ul aeroportului.

Inchirieri auto
Companii internationale, precum Hertz si Sixt, au birouri deschise pe aeroport pentru a oferi servicii de inchirieri auto. Birourile operatorilor se gasesc in holul Sosiri.