Aeroportul International Hurghada

Aeroportul International Hurghada

Informatii generale

Aeroportul International Hurghada deserveste resorturile turistice de pe litoralul Hurghada si statiunile de pe costa Marii Rosii din Egipt. Ghidul nostru va ofera informatii despre accesul spre aeroport si detalii despre facilitatile terminalelor. Pe aeroport nu exista un birou de informatii pentru pasageri.

Accesul auto
Aeroportul International Hurghada este situat la 20 de minute de mers cu masina de centrul orasului si se afla in vecinatatea drumului principal. Pentru a ajunge la aeroport, din centrul orasului, luati-o spre sud pe str. Al-Nasr si urmariti semnele care va indica directia spre aeroport.

Transport

Calatoria cu microbuzul
Microbuzele circula pe rutele din centrul Hurghada. La aeroport, acestea stationeaza in vecinatatea terminalului si pleaca in cursa doar dupa ce s-au ocupat toate locurile (calatoria dureaza 20 de minute).

Calatoria cu taxiul
Taxiurile locale si taxiurile pentru turisti (acestea din urma percep un tarif dublu), stationeaza in vecinatatea zonei Sosiri. Pasagerilor li se recomanda sa negocieze pretul inainte de a porni in cursa.

Servicii

Parcare auto
Parcarea este situata in vecinatatea terminalului. Locurile disponibile pentru parcarea pe termen scurt sunt mai aproape decat cele destinate parcarii pe termen lung.

Inchirieri auto
Hertz, alaturi de alte cateva companii locale, ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International Hurghada si au birourile amenajate in zona Sosiri.