Aeroportul International Tbilisi

Aeroportul International Tbilisi

Informatii generale

Aeroportul International Tbilisi deserveste capitala Georgiei, Tbilisi, si este principala cale de acces aerian in tara. Ghidul nostru va ofera detalii despre facilitatile terminalelor si accesul spre aeroport cu autoturismul sau mijloacele de transport in comun.

Biroul de informatii al aeroportului este situat in zona publica a terminalului si va sta la dispozitie nonstop.

Accesul auto
Aeroportul este legat de centrul orasului prin autostrada Kakheti si este bine semnalizat din oras.

Transport

Calatoria cu trenul
Trenurile, fara plecari frecvente, circula spre capitala, cu plecare de la statia dedicata aeroportului, aflata la 70 m de cladirea terminalului; sunt doua trenuri care circula pe aceasta ruta, unul cu plecare la 8.45 si altul care pleaca la ora 18.05. Spre directia aeroportolui, trenurile pleaca la 07,55 si 17,20 (calatoria dureaza 20 de minute; pentru un bilet achitati 0.50 Lari).

Calatoria cu autobuzul
Autobuzul nr.37 pleaca din vecinatatea terminalului si opreste la gara centrala din Tbilisi (calatoria dureaza 34-40 minute; pretul unui bilet este de GEL 0.50).

Calatoria cu taxiul
Taxiurile prevazute cu aparate de taxat stationeaza in vecinatatea terminalului (calatoria dureaza 20-25 de minute; pentru o calatorie se percepe un tarif de GEL25). Acestea pot fi rezervate la tel: +995 32 251 1511.

Servicii

Parcare auto
Parcarea pe termen limitat si lung este situata in apropierea terminalului.

Inchirieri auto
Companiile internationale care ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International Tbilisi sunt Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar si Hertz. Alaturi de aceste companii, gasiti si cativa operatori locali.