Aeroportul International Münster Osnabrück

  • Cod IATA: FMO
  • Deserveste: Munster, Germania
  • Adresa: Airportallee 1, 48268 Greven
  • Telefon: 02571 940
  • Website: http://www.fmo.de/
Aeroportul International Münster Osnabrück

Informatii generale

Aeroportul International Münster Osnabrück ofera facilitati compacte si deserveste nordul regiunii Rhine-Westphalia, din Germania si localitati din estul Olandei. Ghidul nostru va pune la dispozitie detalii despre accesul spre aeroport si infomatii despre facilitatile terminalelor.

Transferul intre terminale
Ambele terminale sunt localizate in aceeasi cladire.

Accesul auto
Autostrada A1 (E37), care uneste orasul Münster de Osnabrück, trece pe langa aeroport. Pentru a intra in aeroport, virati de pe A1, la iesirea 75, si urmati indicatorul Airportallee, care va duce pana in fata terminalelor. Se poate ajunge la aeroport si de pe autostrada A30, care merge spre Amsterdam.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Mai multe autobuze pleaca din vecinatatea terminalului, cu destinatia Münster. Autobuzul express S50 este cea mai rapida varianta de transport, avand in vedere ca va duce pana in centrul orasului in 45 de minute; tariful unei calatorii este de €6.60. Autobuzul X150 circula spre Gara centrala din Osnabrück (calatoria dureaza 40 de minute; un bilet costa €9.80). Pe ambele rute, autobuzele circula frecvent in cursul zilei, dar la intervale mari, pe timp de noapte.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile stationeaza in afara holului Sosiri. Printre companiile partenere se numara Absolut Airport (tel: 01725 340 604) si Becks (tel: 0251 521 166). Pentru detalii complete privind calatoria cu taxiul de la aeroport pana in centrul orasului, consultati siteul aeroportului.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul dispune de 7000 de locuri de parcare, amenajate in 7 parcari. O parcare cu acces pe termen lung este situata in parcarea multietajata, situata vizavi de terminale. Pentru informatii suplimentare sunati la tel: 02571 943 360.

Inchirieri auto
Companiile internationale Avis, Europcar, Hertz si Sixt au reprezentante pe aeroport, iar birourile operatorilor le gasiti in Terminalul 2.