Aeroportul International Insula Kos

Aeroportul International Insula Kos

Informatii generale

Aeroportul International Insula Kos, cunoscut si sub denumirea de Aeroportul Hipocrate, face legatura insulei grecesti Kos cu mai multe destinatii internationale. Ghidul nostru include detalii despre accesul spre aeroport cu mijloacele de transport in comun dar si informatii despre facilitatile terminalelor. Un birou de informatii este disponibil pentru pasageri in cladirea terminalului.

Accesul auto
Kos este o mica insuala unde reteaua de drumuri este destul de simpla. Pentru a ajunge la Aeroportul Kos din orasul omonim, inscrieti-va pe drumul principal, spre vest, si urmati indicatoarele spre Antimachia si aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele locale circula sub sigla KTEL si au rute in orasele Kos, Kardamena, Kefalos si Mastihari. Statia de autobuz este situata in afara aeroportului. Orarul autobuzelor companiei Olympic Airways este sincronizat cu programul de zbor al companiilor care decoleaza/aterizeaza pe aeroportul Kos.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile stationeaza in vecinatatea cladirii terminalelor. Se recomanda pasagerilor sa stabileasca pretul calatoriei cu soferul, inainte de a porni in cursa. Costul unei calatorii variaza intre €35-45.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul pune la dispozitia pasagerilor 100 de locuri de parcare cu acces pe termen scurt si lung.

Inchirieri auto
Companiile care ofera servicii de inchirieri auto pe aeroportul Insula Kos sunt Alamo, Budget si Hertz.