Aeroportul Denpasar Ngurah Rai

  • Cod IATA: DPS
  • Deserveste: Denpasar, Indonezia
  • Adresa: Jalan Raya Gusti Ngurah Rai, Tuban, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80362
  • Telefon: (0361) 9351011
  • Website: http://bali-airport.com/
Aeroportul Denpasar Ngurah Rai

Informatii generale

Aeroportul Ngurah Rai se afla la 13 km sud de orasul Denpasar, in apropiere de resortul turistic Kuta. Acesta este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Indonezia, fiind principala cale de acces pentru populara zona turistica Bali. Consultati ghidul nostru daca doriti sa aflati detalii despre accesul spre aeroport si informatii despre facilitatile terminalelor. Birourile de informatii sunt amenajate in zona Sosiri de la ambele terminale.

Transferul intre terminale
Cele doua terminale se gasesc la mica distanta unul de celalalt.

Accesul auto
Din Denpasar, urmati indicatoarele spre Kuta, de unde aeroportul este foarte clar semnalizat.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele locale au rute spre centrul orasului Denpasar (calatoria dureaza 50 de minute). Retineti ca autobuzele circula la intervale mari de timp – pentru mai multe detalii, solicitati ajutorul birourilor de informatii. Din acest motiv, majoritatea pasagerilor aleg sa calatoreasca cu microbuzul sau cu taxiul pentru a ajunge la destinatia dorita.

Calatoria cu microbuzul
O varianta mai ieftina decat taxiul este calatoria cu "abemo" (microbuzul), care stationeaza la mica distanta de parcarea terminalelor. Sunt si multe hoteluri care asigura transportul clientilor de la /spre aeroport.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile stationeaza la Sosiri, iar plata se face in sistem voucher pre-paid. Voucherele pot fi cumparate de la companiile de taxi recomandate de aeroport, care au ghiseele situate la iesirea din aeroport. Pentru o calatorie pana la Kut, platiti in jur de Rp50,000, in timp ce pana la Denpasar, aveti de achitat aproximativ Rp90,000. Durata calatoriei depinde in mare parte de conditiile de trafic.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul dispune de 2.000 locuri de parcare, cu acces pe termen limitat si lung, situate in vecinatatea terminalelor.

Inchirieri auto
Companiile Thrifty, Toyota, Hertz dar si alti operatori locali au reprezentanta in aeroport. Birourile operatorilor se gasesc in ambele terminale.