Aroportul International Insulele Virgine

Aroportul International Insulele Virgine

Informatii generale

Aeroportul International Insulele Virgine se gaseste la 14,5 km de Road Town din Insula Tortola si este cunoscut si sub denumirea de Aeroportul International Terrance B. Lettsome, fiind principala cale de acces aerian in Insulele Virgine Engleze. In ghidul nostru veti gasi informatii despre facilitatile terminalelor, precum si despre accesul spre aeroport. Aeroportul nu dispune de un birou de informatii. Pentru orice detalii, puteti contacta agentiile de turism locale.

Accesul auto
Aeroportul din Insulele Virgine este legat de Insula Tortola prin podul Queen Elizabeth II. De la Road Town, in Insula Tortola, indreptati-va spre est, pe autostrada Blackburn Highway/Waterfront Drive si ajungeti direct la aeroport.

Transport

Calatoria cu taxiul
Taxiurile sunt disponibile la iesirea din aeroport. Tariful pana la Road Town este de 15 USD, in timp ce pana la Golful Cane Garden platiti 30 USD, iar pana la West End va trebui sa achitati 35 USD. De cele mai multe ori, hotelurile asigura transportul turistilor de la/spre aeroport.

Curse charter aeriene
Mai multe companii charter opereaza curse aeriene intre insule. Pentru detalii suplimentare, contactati Biroul pentru Turism din Insulele Virgine la tel: 494 3134; www.bvitourism.com/inter-island-aviation.

Transportul pe apa / Transportul cu feribotul
Compania North Sound Express (tel: 495 2138) efectueaza curse spre aeroport, cu plecare de la docul Trellis Bay dock spre Virgin Gorda, pentru care trebuie sa faceti rezervarea in avans. Exista si o cursa gratuita cu feribotul (tel: (284) 494 2174) care face legatura cu Marina Cay. Pentru mai multe detalii privind programul de transport intre insule, consultati si website-ul: www.bvitourism.com/inter-island-ferries.

Servicii

Parcari auto
Parcarea auto este disponibila in vecinatatea cladirii terminalului.

Inchirieri auto
Birourile companiilor Avis, National si Hertz ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul Beef Island. Detalii suplimentare puteti obtine de la Biroul pentru turism din Insulele Virgine.