Capodichino

Capodichino

Informatii generale

Aeroportul este situat la 7 km nord-est de Napoli si deserveste renumita Coasta Amalfi. Ghidul de fata va ofera detalii despre facilitatile terminalelor si informatii despre accesul spre aeroport cu mijloacele de transport in comun sau cu autoturismul.

Un birou de informatii pentru pasageri functioneaza intre 05.30 si 23.30 si este situat la parterul holului Sosiri. Biroul va ofera si informatii despre zboruri, aeroport si detalii turistice. Tot aici puteti solicita asistenta VIP si serviciul hamali. Punctele de informare sunt localizate inainte si dupa trecerea de punctele de securitate.

Transferul intre terminale
Terminalele se gasesc in apropiere unul de celalalt, iar distanta dintre ele poate fi parcursa pe jos. De altfel, Terminalul 2 este folosit doar pentru cursele charter.

Accesul auto
Din centrul orasului Napoli, intrati pe Corso Giuseppe Garibaldi, spre nord, pana la Piazza Carlo III. De aici, indreptati-va spre nord-est, Via Don Bosco, si urmati indicatoarele catre aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzul ANM 3S pleaca la fiecare 20 de minute spre Gara centrala din Napoli. Microbuzele ANM Alibus fac legatura intre gara si Piazza Municipio din centrul orasului.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile stationeaza in afara coridorului Sosiri. Acestea percep tarife fixe pentru diverse destinatii din Napoli.

Servicii

Parcarea auto
Aeroportul Napoli dispune de 6 parcari cu peste 1400 de locuri. Acestea sunt localizate pe drumul principal de acces in aeroport si include parcare pe termen scurt, locuri premium (pe termen scurt), parcare multietajata (cu acces pe termen scurt), Sosta Express (cu acces pe termen scurt), o parcare pe termen lung si o parcare economica. Informatii despre conditiile de parcare si tarife obtineti de la Biroul Parcari al Aeroportului (tel: +39 081 789 6325). Este disponibil si serviciul valet parking (tel: +39 081 789 6366).

Inchirieri auto
Companiile Avis, Budget, Europcar, Hertz, Locauto, Maggiore si Sixt ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul Napoli. Birourile operatorilor sunt amenajate in holul Sosiri.