Aeroportul Turin Caselle

  • Cod IATA: TRN
  • Deserveste: Torino, Italia
  • Adresa: Strada Aeroporto, 12, 10072 Caselle Torinese TO
  • Telefon: 011 567 6361
  • Website: http://www.aeroportoditorino.it/
Aeroportul Turin Caselle

Informatii generale

Aeroportul Turin Caselle deserveste regiunea Piedmont din zona montana a Italiei. Ghidul nostru va ofera detalii despre accesul spre aeroport cu mijloacele de transport in comun si cu autoturismul, dar si detalii despre facilitatile terminalelor. Biroul de informatii al aeroportului este situat in zona publica a terminalului.

Accesul auto
Aeroportul este bine semnalizat inca din centrul orasului Turin. Pentru a ajunge la aeroport, intrati pe Raccordo Autostradale Torino-Aeroporti di Caselle, pe directia nord, cu plecare din centrul orasului. Acesta autostrada merge direct la aeroport.

Transport

Calatoria cu trenul
Trenurile (www.gtt.to.it) fac legatura intre gara aeroportului, situata in vecinatatea terminalului, si centrul orasului Turin, unde puteti face conexiuni spre destinatii nationale si internationale; (calatoria dureaza 19 minute; un bilet costa €3).

Calatoria cu autobuzul
Doua autobuze speciale fac legatura intre aeroport si centrul orasului Turin. Autobuzele SADEM (www.sadem.it) merg pana la doua dintre cele mai importante gari, inainte de a ajunge in centrul orasului (calatoria dureaza 45 de minute; un bilet costa €6.50).

Calatoria cu taxiul
Taxiurile sunt disponibile in afara coridorului Sosiri. O cursa pana in centrul Turin variaza intre €30-50; calatoria dureaza aproximativ 30 de minute, in functie de conditiile de trafic. Taxiurile oficiale sunt operate de compania Pronto Taxi (www.prontotaxi5737.it) si Radio Taxi (www.5730.it).

Servicii

Parcare auto
Aeroportul Turin ofera mai multe parcari, unde gasiti locuri cu stationare limitata si durata lunga de timp. Detalii despre parcare puteti solicita la (tel: +39 011 567 6361).

Inchirieri auto
Companiile Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Locauto, Maggiore si Sixt au reprezentante in aeroport; birourile operatorilor sunt localizate in zona Sosiri si la parterul parcarii supraetajate.