Aeroportul International Montego Bay Sangster

Aeroportul International Montego Bay Sangster

Informatii generale

Aeroportul Sangster se gaseste la 5 km est de Golful Montego si este unul dintre cele trei aeroporturi internationale din Jamaica. Aeroportul Montego Bay Sangster deserveste localitatile din nord-vestul tarii, fiind cel mai des folosit de turistii care viziteaza Insulele Caraibe. Aceia dintre voi care calatoresc cu aceasta destinatie vor gasi in ghidul nostru detalii despre accesul spre aeroport cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, dar si informatii despre facilitatile terminalelor.

Ghiseele de informatii sunt localizate langa Achizitii bilete, holul Plecari, in coridorul pentru transportul de suprafata si in holul Sosiri. Un serviciu de informare pentru vizitatori este oferit de Jamaica Tourist Board, situat in holul Sosiri.

Accesul auto
Din Montego Bay, luati-o spre vest, spre zona de coasta, via Albion, apoi intrati pe Queen's Drive, pe directia nord, care va duce pana la terminal. Drumul pana la aeroport dureaza aproximativ 15 minute.

Transport

Calatoria cu taxiul
Doua companii de taxi sunt recomandate de aeroport: JUTA Taxi (jutatoursltd.com) si JCAL Taxi (www.jcaltours.com), care au un birou pentru rezervari in holul Sosiri, imediat ce ati trecut de vama. Tariful pentru o calatorie pana in Montego Bay porneste de la US$15.

Calatoria cu microbuzul
Mai multe hoteluri si tour-operatori asigura transportul turistilor de la/spre aeroport.

Servicii

Parcare auto
Locurile destinate imbarcarii/debarcarii pasagerilor sunt disponibile in fata complexului terminal. Parcarea cu acces pe termen scurt si lung este situata vizavi de cladirea terminalului.

Inchirieri auto
Companiile Avis, Budget, Hertz, Island Car Rentals si Thrifty au birourile situate in holul Sosiri, imediat ce ati trecut de vama.