Moi

  • Cod IATA: MBA
  • Deserveste: Mombasa, Kenya
  • Adresa: Mombasa
  • Telefon: 020 3577058
Moi

Informatii generale

Aeroportul Moi este al doilea mare aeroport din Kenya si poarta numele fostului presedinte kenyan, Daniel arap Moi. Ghidul nostru se va dovedi util celor care calatoresc cu aceasta destinatie si vor sa afle detalii despre rutele de acces spre aeroport, dar si informatii despre facilitatile terminalelor. Birourile de informatii se gasesc la fiecare dintre cele doua terminale destinate pasagerilor.

Transferul intre terminale
Cele doua terminale se gasesc la mica distanta unul de celalalt, iar transferul se face pe jos.

Accesul auto
Din centrul orasului Mombasa, inscrieti-va pe A109 - Mombasa Road – care traverseaza orasul de la nord la vest. Dupa aproximativ 6 km virati spre vest, pe Airport Road, care va duce direct la terminale; aveti, astfel, de parcurs un drum de aproximativ 20 de minute.

Transport

Calatoria cu taxiul
Taxiurile 'Kenatco' stationeaza in vecinatatea terminalelor. Calatoria cu taxiul este singura optiune de transport pana in centrul orasului, daca nu aveti asigurat transportul de catre tour operatori sau de companiile care ofera servicii de inchirieri auto. Calatoria dureaza aproximativ 20 de minute; tariful pentru o cursa porneste de la KSh2,000.

Servicii

Parcare auto
Locurile de parcare cu acces limitat si durata lunga de timp se gasesc vizavi de terminale.

Inchirieri auto
Compania Avis ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul Moi. Alte mari companii care ofera servicii similare au birourile in Mombasa si va pun la dispozitie autoturismul inchiriat, imediat ce ati aterizat.