Aeroportul International Ibrahim Nasir Malé

Aeroportul International Ibrahim Nasir Malé

Informatii generale

Aeroportul International Ibrahim Nasir se afla pe Insula Hulhulé, la aproximativ 2,5 km nord-est de Malé si este cel mai mare dintre cele doua aeroporturi din Maldive. Aeroportul Ibrahim Nasir deserveste orasul Malé Atoll, capitala a statului Malé. Pentru a afla detalii despre facilitatile terminalelor si despre accesul cu mijloacele de transport in comun spre aeroport, va recomandam sa consultati ghidul nostru. Biroul de informatii al aeroportului este situat in holul Plecari, in timp ce un ghiseu de informare turistica este disponibil la Sosiri.

Transport

Calatoria cu hidroavionul
Companiile Maldivian Air Taxi si Trans Maldivian Airways (www.transmaldivian.com – ambele companii ofera informatii pasagerilor pe acelasi website) efectueaza curse cu hidroavionul pentru transportul pasagerilor, intre aeroport si diverse destinatii din Maldive.

Transportul cu feribotul
Feribotul, care efectueaza curse nonstop, asigura transportul pasagerilor de la aeroport pana la Malé (calatoria dureaza aproximativ 10 minute; un bilet costa MRf10) sau spre diverse resorturi din insule si imprejurimi. Taxiurile stationeaza in vecinatatea terminalului pentru feriboturi.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul Ibrahim Nasir nu dispune se parcare auto.

Inchirieri auto
Pe Aeroportul Ibrahim Nasir nu se ofera servicii de inchirieri auto.