Aeroportul International General Mariano Escobedo Monterrey

Aeroportul International General Mariano Escobedo Monterrey

Informatii generale

Aeroportul General Mariano Escobedo se afla la 24 km nord-est de Monterrey si impreuna cu Aeroportul International Del Norte, gazduieste curse internationale pentru pasagerii care calatoresc cu destinatia Monterrey si zona metropolitana. Pentru a afla detalii despre facilitatile terminalelor si despre accesul spre aeroport cu mijloacele de transport in comun, va recomandam sa consultati ghidul nostru. Aeroportul dispune de doua birouri de informatii, unul situat la Sosiri – zboruri interne si Sosiri- zboruri internationale.

Transferul intre terminale
Microbuzele asigura in mod gratuit transportul pasagerilor intre terminale, in intervalul 05.00-00.00.

Accesul auto
Din centrul orasului Monterrey, intrati pe Federal Highway 40, (cunoscuta si sub numele Carretera Interoceánica), spre est si apoi urmati iesirea dinspre nord de pe sos. 40D (de unde se pot observa cu usurinta indicatoatele catre aeroport). Drumul duce pana la intrarea in aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele companiilor Autobuses Coahuilenses, Autobuses del Noreste si Transportes de Norte fac legatura intre aeroport, Monterrey si destinatii precum Monclava, Tamaulipas si Laredo, in Texas. Chioscurile de bilete se gasesc in Terminalul A, Zboruri interne si la Terminalul C, la ghiseul de informatii. Mai multe detalii despre tarife si rute, puteti solicita la aceleasi ghisee.

Calatoria cu taxiul
Cateva companii de taxi efectueaza curse de la/spre aeroport (calatoria dureaza 30 de minute; tarifele pornesc de la US$15). Pasagerii pot achizitiona biletele de la birourile special destinate din aeroport. Taxi Suburban (www.suburban.com.mx) ofera servicii de rezervari in avans.

Servicii

Parcare auto
Locurile de parcare cu acces pe termen scurt si lung sunt disponibile la Terminalele A si C. Locuri de parcare suplimentare, cu acces pe termen scurt si un serviciu ‘premium’ valet parking, pot fi gasite la Terminal B.

Inchirieri auto
Companiile Avis, Alamo, Dollar, Europcar, Greenmotion, Hertz, National, Payless, Sixt si Thrifty au reprezentante pe aeroport. Chioscurile pentru inchirieri auto sunt localizate in afara terminalului A, zona Sosiri.