Aeroportul International Muscat

Aeroportul International Muscat

Informatii generale

Aeroporul se gaseste la 26 km vest de centrul orasului Muscat. Cunoscut si sub numele Seeb International, aeroportul Muscat deserveste capitala Sultanatului Oman, fiind principala cale de acces aerian in tara. Pentru a afla detalii despre facilitatile terminalelor si despre accesul cu mijloacele de transport in comun spre aeroport, va recomandam sa consultati ghidul nostru. Un birou de informatii este situat langa intrarea in terminalul principal si in holul Sosiri, de langa coridorul Bagaje.

Accesul auto
Aeroportul este legat de centrul orasului via Route 1, Sos. Sultan Qaboos.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Majoritatea hotelurilor asigura transportul pasagerilor de la/spre aeroport. Exista, totusi, si autobuze locale care circula pe sos. Sultan Qaboos, cu oprire la mica distanta de terminal. Calatoria pana in centrul orasului dureaza in jur de 20-25 de minute.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile oficiale au birourile pentru rezervari in incinta terminalului. O calatorie de 25 de minute pana in centrul orasului costa intre RO10,000-15,000.

Servicii

Parcare auto
Parcarea este situata in afara perimetrului aeroportului de unde pasagerii sunt transportati pana la terminale de catre un microbuz.

Inchirieri auto
Companiile Budget, Europcar, Hertz si Thrifty, alaturi de cativa operatori locali ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul Muscat.