Aeroportul Copernicus - Wrocław

Aeroportul Copernicus - Wrocław

Informatii generale

Aeroportul este situat la aproximativ 10 km vest de centrul orasului Wrocław si deserveste aceasta localitate, inclusiv regiunea de sud-vest a Poloniei. Ghidul nostru se va dovedi util celor care calatoresc cu aceasta destinatie, oferindu-le detalii despre accesul spre aeroport cu mijloacele de transport in comun sau cu autoturismul, dar si informatii despre facilitatile aeroportului. Biroul de informatii este situat in apropiere de intrarea principala in aeroport, la parter.

Accesul auto
Din centrul orasului, mergeti pe sos. Strzegomska, spre vest si dupa 5 km virati dreapta pe sos. Graniczna, care merge direct la aeroport.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzul 406 (www.wroclaw.pl) pleaca de la aeroport cu destinatia centrul orasului, zilnic, la intervale de 20 de minute (calatoria dureaza 20 minute; un bilet costa PLN3). Pe timp de noapte, autobuzul 249 circula pe ruta autobuzului 406.

Calatoria cu taxiul
Companiile partenere ale aeroportului sunt Partner Taxi (tel: 71 196 27) si Taxi-Plus (tel: 601 711 058); taxiurile lor stationeaza in vecinatatea complexului terminal; o calatorie pana in centrul orasului dureaza 15-20 de minute; tariful pentru o cursa porneste de la PLN55.

Servicii

Parcare auto
Aeroportul pune la dispozitia pasagerilor peste 1500 de locuri de parcare, cu acces pe termen limitat si lung. Beneficiati de discount daca faceti rezervarea locurilor de parcare in avans, pe siteul aeroportului sau la tel. 71 358 1244.

Inchirieri auto
Companiile internationale Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz si Sixt, alaturi de alte fime locale ofera servicii de inchirieri auto in incinta aeroportului. Birourile operatorilor se gasesc la Sosiri, in zona publica a terminalului.