Aeroportul Puerto Plata Gregorio Luperón

  • Cod IATA: POP
  • Deserveste: Puerto Plata, Republica Dominicana
  • Adresa: 57000
  • Telefon: (809) 291-0000
  • Website: http://www.aerodom.com/
Aeroportul Puerto Plata Gregorio Luperón

Informatii generale

Situat in nordul Republicii Dominicane, Aeroportul Puerto Plata Gregorio Luperón este principala cale de acces aeriana spre orasul Puerto Plata dar si spre cunoscutele statiuni si resorturi turistice de pe Playa Dorada si Costa Dorada. Ghidul de fata include informatii despre facilitatile aeroportului si despre accesul pasagerilor spre aeroport.

Un birou de informatii pentru pasageri este disponibil la primul nivel al terminalului. Un ghiseu unde puteti primi informatii turistice poate fi gasit la intrarea de la Sosiri.

Accesul auto
Pentru a ajunge la Aeroportul Puerto Plata Gregorio Luperón din Puerto Plata, luati-o pe autostrada 5, spre est, si urmariti semnele care va indica intrarea in aeroport. Aveti pe parcurs 18 km.

Transport

Calatoria cu autobuzul
Autobuzele si microbuzele circula frecvent intre aeroport si centrul orasului. Exista si posibilitatea rezervarii locurilor online pentru transportul de la/spre aeroport.

Calatoria cu taxiul
Taxiurile efectueaza curse intre numeroase destinatii din insula si aeroport. Preturile pornesc de la US$20.

Servicii

Parcare auto
Atat parcarea pe termen scurt cat si cea pe termen lung sunt disponibile pe Aeroportul International Puerto Plata Gregorio Luperón.

Inchirieri auto
Companiile care ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul International Puerto Plata Gregorio Luperón sunt : Alamo, Avis, Budget, Europcar si Hertz.