Aeroportul Vladivostok

  • Cod IATA: VVO
  • Deserveste: Vladivostok, Rusia
  • Adresa: Портовая ул., 45, Artem, Primorskiy kray, Russia
  • Telefon: 8 (423) 230-69-09
  • Website: http://vvo.aero/
Aeroportul Vladivostok

Informatii generale

Aeroportul se gaseste la 50 km nord-est de Vladivostok, oras situat la sud-estul Siberiei si este principalul aeroport care deserveste regiunea Primorsky Krai din sud - estul Rusiei, alaturi de regiunea metropolitana Vladivostok. Ghidul nostru va ofera detalii despre facilitatile terminalelor si modalitatile de acces spre aeroport cu autoturismul sau mijloacele de transport in comun. Un birou de informatii se gaseste in zona publica a Terminalului A.

Accesul auto
Din centrul orasului Vladivostok indreptati-va spre nord, pe M60 si fiti atenti la semnele care va indica accesul spre aeroport. Calatoria dureaza aproximativ 40 de minute.

Transport

Calatoria cu trenul
Trenul express Primorye efectueaza curse frecvente in timpul zilei, intre gara principala din Vladivostok si terminalul A al aeroportului – calatoria dureaza 50 de minute; un bilet costa руб400).

Calatoria cu autobuzul
Autobuzul nr. 107 efectueaza curse intre aeroport si centrul orasului Vladivostok in timpul zilei; (calatoria dureaza 90 de minute; un bilet costa ру800). Autobuzul nr. 7 ajunge in apropiere de Artem, unde va puteti imbarca in autocarele care circula pe distante lungi.

Calatoria cu taxiul
Compania de taxi a aeroportului Primavtolayn (tel: +7 8 423 244 4444 sau +7 908 992 2555) pune la dispozitia pasagerilor taxiuri care stationeaza in vecinatatea terminalelor. Tariful unei curse de la aeroport pana in centrul orasului este de руб1500; calatoria dureaza aproximativ 45 de minute.

Servicii

Parcare auto
Parcarea este situata in vecinatatea cladirii terminalului.

Inchirieri auto
Nici o companie internationala nu ofera servicii de inchirieri auto pe Aeroportul Vladivostok. Totusi, pasagerii pot inchiria un autoturism, daca fac rezervarea in avans, prin agentiile de turism care functioneaza in aeroport.