Targul de Turism al Romaniei - Editia Toamna 2014

9 Noiembrie 2014

Targul de Turism al Romaniei - Editia Toamna 2014

Targul de turism Toamna 2014

Conform traditiei din ultimii ani, Targul de turism al Romaniei are doua editii, primavara si toamna. Desi evenimentul organizat toamna nu are amploarea celui din primavara, sunt motive pentru care nu ar trebui sa ratati acest eveniment. Argumentele in favoarea participarii la acest targ de turism sunt suficiente, le vom detalia pe tipuri de oferte de vacanta.

 

Oferte vacanta de iarna 2014 - 2015

Veti gasi oferte diversificate pentru sezonul de iarna, care vor include atat statiuni din Romania (Predeal, Sinaia, Poiana Brasov, Vatra Dornei si multe altele), dar si statiuni de ski din afara tarii, principalele oferte fiind pentru Bulgaria, Austria, Italia. Din informatiile primite, un sejur de 7 nopti in statiunea Bansko (Bulgaria) cu demipensiune si transport inclus cu autocarul porneste de la 282 de euro / persoana. Alte tarife orientative: Austria – 44 euro / persoana pe noapte, Italia – 35 euro / persoana pe noapte.

Oferte early booking 2015

Nu vor lipsi nici ofertele early booking, cu reduceri semnificative de pana la 40%. Aici “vedetele” raman tot destinatiile bine-cunoscute: Grecia, Turcia, Bulgaria. Insa, odata cu cererea tot mai crescuta pentru alte destinatii, suntem convinsi ca veti gasi oferte si din alte tari, gandindu-ne aici la Italia, Croatia, Spania sau insorita Portugalie. Indiferent de destinatie, reducerile sunt considerabile, fiind un motiv in plus pentru a participa la editia de toamna a targului de turism.

Oferte vacante de lux si aventura 2015

Vor exista in cadrul acestui targ si oferte pentru amatorii de sporturi extreme sau doritorii de vacante in destinatii exotice. Fie ca preferati expeditiile montane sau activitatile extreme (rafting, salt cu parapanta, escalada), vacantele de lux in destinatii exotice, precum Maldive, Indonezia, Hawaii sau vacante inedite care includ plimbari cu Orient Expres-ul, puteti fi siguri ca veti gasi oferte pentru toate gusturile si la tarife promotionale.

Per total, vor fi peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Romania, Rusia, Turcia si Ungaria. Lista participantilor o gasiti aici.

Simultal cu Targul de turism – Toamna 2014 se desfasoara si evenimentul ROMHOTEL, o expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Pe langa ofertele specifice, vizitatorii vor putea lua parte la degustari, cursuri si competitii oganizate de expozanti.

Fiind evenimente care se desfasoara simultan, programul de desfasurare, locatia si taxele de intrare sunt comune.

Program de vizitare Targul de turism Toamna 2014 + Romhotel

» 13 – 15 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00
» 16 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Locatie evenimente

» Pavilioanele C1, C2, C3, C4. C5, C6. Harta detaliata o gasiti aici:

Bilet de intrare Targul de turism Toamna 2014 + Romhotel

» Taxa acces: 15 lei/zi
» Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
» Ca o noutate, biletele pot fi achizitionate si online, pe site-ul www.targuldeturism.ro. Detalii suplimentare despre cele doua evenimente gasiti pe site-ul amintit sau pe romhotel.ro

Infotour.ro, in calitate de partener media al acestui eveniment, va asteapta la Targul de Turism – editia Toamna 2014!

Daca ti-a placut articolul trimite-l si prietenilor tai!

« Editura Herald lanseaza campania Te asteptam in librarie

Comentarii

Spune-ti parerea!Toate campurile sunt obligatorii