Targuri, expozitii si evenimente la Romexpo in prima parte a anului 2014

5 Februarie 2014

Targuri, expozitii si evenimente la Romexpo in prima parte a anului 2014

Debutul primului semestru de targuri si expozitii la Romexpo in anul 2014

Primavara acestui an da startul unui nou semestru de targuri si expozitii la ROMEXPO unde domenii variate ale mediului de afaceri vor fi reprezentate in cadrul evenimentelor ce vor debuta in luna februarie. Cele mai importante targuri si expozitii sunt axate pe turism, protectia mediului, constructii si ambarcatiuni.

Dupa debutul unei noi editii a Targului Ghidului Miresei, desfasurat in perioada 21 – 23 februarie, luna martie va fi mult mai variata in ceea ce priveste evenimentele. Astfel, mijlocul lunii martie va fi marcat de:

» IMM Forum, eveniment dedicat mediului de business si care se va desfasura in perioada 13 – 15 martie 2014;
» Targul de Medicina Alternativa – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare (13-16 martie 2014)
» Romanian Nautic Expo – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii, eveniment aflat la prima editie
» Targul de produse traditionale (13 – 16 martie 2014).

Targul de turism al Romaniei – editia de primavara 2014

Tot in aceeasi perioada are loc si un eveniment asteptat de foarte multi dintre dvs: Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2014! Vor participa agentii de turism, hoteluri, asociatii de promovare, reprezentanti ai autoritatilor din alte tari, consilii judetene, primarii, toate aceste organizatii fiind interesate sa-si expuna ofertele in cadrul acestui targ.

Aceasta editie a Targului de turism al Romaniei se va axa in principal pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate. Fiind un eveniment cu o amploare in permanenta crestere, tematica evenimentului va fi extinsa cu oferte din zona gadget-urilor, accesoriilor pentru vacanta si rulote. Detalii complete despre tematica targului de turism al romaniei – editia de primavara 2014 aveti aici.

In mod sigur veti regasi printre propunerile agentiilor de turism expozante si destinatia la care visati pentru a va petrece vacanta. Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie: momente artistice, tombole cu premii, expozitii de fotografie.

Programul de vizitare este:
13-15 martie 2014: intre 10.00-18.00
16 martie 2014: intre 10.00-16.00

Locatia targului
Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

Taxe de acces
Pret bilet: 15 Lei

Alte targuri si expozitii in primul semestru al anului 2014

Luna martie va mai prilejui vizitatorilor intalnirea cu reprezentantii companiilor ce activeaza in domeniul medicinei si al protectiei mediului in cadrul Romenvirotec – Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, Rommedica – Targ international de medicina si farmacie si RAILF – Romcontrola - Targul de automatizari & instrumentatie si echipamente de Laborator.

Luna aprilie este dedicata constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare prin intermediul Construct Expo – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale de constructii, Ambient Expo – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, evenimente ce vor avea loc in perioada 10 – 13 aprilie. Tot atunci, vizitatorii vor mai regasi la Romexpo Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit – Expo Flowers & Garden, Targul de Obiecte de arta si antichitati – Antique Market precum si inca o editie a Targului de Produse Traditionale.

Finalul primului semestru de targuri si expozitii va fi marcat de doua evenimente pentru intreaga familie, de la cei mari la cei mici. Este vorba despre TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum si KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi si viitoare mamici, parinti si copii, ce se vor desfasura intre 29 mai si 1 iunie.

Ne-am propus sa incepem acest an in forta, sa mentinem linia ascendenta din 2013 si sa aducem vizitatorilor si expozantilor evenimente complete si complexe. Vom prezenta publicului o mare varietate de targuri si expozitii, reprezentand domenii importante ale industriei autohtone si vom incerca si de aceasta data sa contribuim la construirea unui climat de business competitiv” declara Mariana Suciu, Director General, Romexpo S.A.   

 

Tot in prima jumatate a anului Romexpo va mai gazdui numeroase evenimente destinate publicului larg, precum:

» Concertele Metal All Stars (24 martie);
» Horia Brenciu (29 martie);
» Targul International de vinuri Good Wine (25 – 27 aprilie);
» Coffee Lovers Event (24 – 27 aprilie);
» Concertul Peter Gabriel (8 mai);
» Festivalul East European Comic Con 2014 (9 – 11 mai);
» Pet Expo – targ dedicat animalelor de companie (16 – 18 mai);
» Targul Ghidul Miresei (23 – 25 mai)
» Bookfest (28 mai – 1 iunie);
» Bucharest Wheels Arena (6 – 8 iunie);
» Autototal Business Show (14 – 15 iunie);
» Cleaning Show (11 – 14 iunie).

Pentru mai multe detalii despre programul expozitional ROMEXPO, accesati: www.romexpo.ro

 

Infotour.ro este partener media la Targul de Turism al Romaniei, editia primavara 2014.

Daca ti-a placut articolul trimite-l si prietenilor tai!

« Editura Herald lanseaza campania Te asteptam in librarie Targul de turism al Romaniei - Primavara 2014 »

Comentarii

Spune-ti parerea!Toate campurile sunt obligatorii