Bilete de avion Barcelona

Bilete avion Barcelona


Aerul cosmopolit, atmosfera boema, arhitectura uluitoare, bucataria fantastica si clima atat de placuta, fac din capitala catalana destinatia pe care nimeni nu trebuie sa o rateze! Pentru a-ti planifica vacanta perfecta in acest fascinant oras, trebuie sa incepi prin alegerea celor mai accesibile bilete de avion spre Bracelona, prin alegerea celui mai potrivit hotel, ramanandu-ti apoi doar sa te bucuri de expozeul de arta si suflul de aer relaxat pe care ti-l ofera acesta fabuloasa destinatie de calatorie.

Echivalentul ceva mai nonconvenĊ£ional al clasicului Madrid, Barcelona este preferata atat de cei care isi doresc o vacanta petrecuta in razele scanteietoare ale soarelui, cat si de cei care adora peisajele urbane cu o frumusete atat de mare, ca nu poate fi redata in cuvinte.

Strazile din Barcelona sunt dominate cu lucrari de arhitectura impresionante, de la biserici gotice la cladirile suprarealiste ale lui Antoni Gaudi, precum si edificii moderne, asa cum este cladirea ce gazduieste centrul comercial Maremagnum Mall.

Cand sa rezervam bilete de avion spre Barcelorna?

Climatul mediteranean, incantator fac din Barcelona destinatia perfecta pentru oricare perioada a anului. Vara este perioada cel mai frecvent aleasa pentru o calatorie in capitala Cataloniei, plajele scaldate in razele soarelui, concertele si evenimentele in aer liber sunt in plina desfasurare in aceasta perioada a anului, ceea ce face ca atractia catre acest eclectic si fascinant oras sa fie foarte mare. Primavara si toamna sunt de asemenea, o alegere excelenta pentru o calatorie in Barcelona. In aceasta perioada, cu siguranta nu vei gasi aceeasi aglomeratie din timpul verii, iar temperaturile sunt foarte placute. Daca vrei o calatorie cu buget redus, atunci, iarna este momentul ideal! Temperaturile scad in aceasta perioada si imprima aceasta tendinta si preturilor. O mica escapada hibernala in orasul in care pare ca intreaga evolutie a culturii umanitatii este exemplificata in arhitectura, opere de arta si in bucataria savuroasa este binevenita.

Alege bilete de avion ieftine pentru Barcelona, alege sa calatoresti cu infotour.ro. Incursiunea ta prin istoria si evolutia culturii europene si nu numai, trebuie sa inceapa cu o vizita in Barcelona. De la zborurile low cost si pana la cele de linie, de la camere de hotel luxoase si pana la cele cochete, dar ce necesita un buget ceva mai redus, infotour.ro iti ofera solutia ideala pentru tine, doleantele si bugetul tau.

Alegand sa iti planifici vacanta alaturi de noi, alegi solutii optime de calatorie, alegi vacanta perfecta, planificata impecabil: de la bilete de avion spre Barcelona si pana la alegerea celui mai potrivit hotel.