Bilete de avion Bruxelles

Bilete avion Bruxelles


Ati dorit dintotdeauna sa descoperiti frumoasa capitala europeana? Poate este cazul sa va planificati o scurta vacanta la Bruxelles. Veti vedea de ce localitatea belgiana este considerata centrul Europei pe masura ce vizitati cladirile impresionante dedicate Uniunii Europene sau Atomium, o atractie turistica neobisnuita, imprastiata pe 8 etaje. Construita pentru a gazdui Expozitia Universala din 1968, furnizeaza astazi un punct original de observatie pentru a obtine panoramele unice dorite.


Zboruri ieftine spre Bruxelles

Infotour va asteapta pentru a va ajuta sa va rezervati cele mai ieftine zboruri spre Bruxelles, intotdeauna la timp si in siguranta. Fie ca efectuati calatoria pe cont propriu, fie ca trebuie sa ajungeti in interes de afaceri, olosind o companie de linie sau una low-cost, va oferim cele mai competitive preturi de pe piata. Combinati zborul cu oferta irezistibila de cazare si veti avea parte de pachete turistice de neegalat.


Obiective turistice in Bruxelles

Indata ce ati ajuns la destinatie, nu ratati oportunitatea de a vedea Mannaken Pis, draguta statueta de bronz ce reprezinta, in stilul unic flamand, cumva desuet, un baietel ce foloseste micuta piscina din fata sa ca toaleta. De-a lungul timpului, s-au construit nenumarate povesti in jurul acestei faimoase atractii din Bruxelles, toate plecand de la premisa ca orasul a fost salvat de copii. Statuia este prezentata imbracand unul din cele peste 100 de costume, in diferite ipostaze, la date prestabilite. Daca sunteti norocosi, aveti sansa sa-l observati in costumatia de judoka sau in cea ce flasnetar.

Grote Markt si al sau spectacol de culori, primaria, muzeul orasului, parcul Heysel, bazilica Koekelberg dar si multe altele completeaza imaginea unui oras aflat la mai putin de 3 ore de zbor cu avionul dinspre Romania. Shopping puteti face in Place du Grand Sablon, Jeu de Balle sau pe una din arterele faimoase ale capitalei belgiene - Rue de la Paille, Rue des Minimes sau Rue de Rollebeek. Daca sunteti amator de produse de firma, nu mai stati pe ganduri si indreptati-va spre Saint Hubert, Galeries du Roi sau Galeries de la Reine.

Nu uitati de delicioasele praline belgiene si aruncati o privire in ciocolateria Mary. Pentru o experienta nobila si relaxanta descoperiti Wittamer, iar pentru un magazin complet mergeti la Pierre Marcolini. Multe dintre produsele din ciocolata sunt incrustate cu aur veritabil!

Cu Infotour, cheltuiti mai putini bani pe excursia dumneavoastra si pastrati un buget mai generos pentru a vedea cat mai multe obiective turistice din Bruxelles. Daca ati cautat bilete de avion Bruxelles, atunci sunteti in locul potrivit!