Bilete de avion Cancun

Bilete avion Cancun


Este extrem de greu sa gasesti o destinatie de vacanta mai completa decat Cancun. Plajele superbe, istoria spusa de ruinele civilizatiei Maya si petrecerile nesfarsite din cluburile sau terasele mexicane sunt la fel de provocatoare cum sunt de relaxante. Atunci cand va rezervati un bilet de avion cu destinatia Cancun, va imbarcati intr-o calatorie spre un taram aproape magic, faimos pentru frumusetea sa naturala, bucatarie si o ospitalitate recunoscuta international.

Cele mai frumoase plaje se gasesc in incinta resorturilor turistice exclusiviste, insa puteti gasi cu usurinta locuri accesibile, mai mult sau mai putin aglomerate, de-a lungul intregii coaste mexicane. Plajele din partea de nord, situate in partea superioara a litoralului sculptat in forma cifrei 7, furnizeaza accesul spre Isla Mujeres, peste Bahía de Mujeres. Apele nu au aceeasi culoare turcoaz intens ca si restul Marii Caraibilor, insa sunt linistite, putin adanci si ideale pentru inot. La sud de Punta Cancún, plajele dinspre est nu beneficiaza de protectia vanturilor din larg, ci au parte de curenti marini puternici si valuri de dimensiuni importante.

Ceva mai jos de-a lungul coastei, la mica distanta de partea continentala aveti posibilitatea sa vedeti un alt resort miraculos al zonei caraibiene mexicane, insula Cozumel. Aici, activitatile de scuba-diving, snorkelling si surfing se practica in mai multa liniste, desi micuta insula nu duce lipsa de divertisment.

 

Zboruri spre Cancun

Daca v-ati planificat un concediu intr-o destinatie exotica, nu veti avea probleme sa gasiti o varianta avantajoasa de zbor spre Cancun. Aeroportul local receptioneaza anual mai multi pasageri internationali decat orice alt aerodrom mexican, depasind chiar si Ciudad de Mexico. Mai mult de 60 de companii aeriene aterizeaza aici, astfel ca veti avea de unde alege atunci cand achizitionati un bilet de avion spre Cancun folosind motorul de rezervare Infotour. Imediat ce avionul a aterizat, veti dori sa ajungeti la hotel rapid si in siguranta. La 25 de minute distanta de oras si 45 de minute de Playa del Carmen, veti putea gasi rapid mijlocul de transport dorit, de la autobuzele din circuitul transportului in comun la taxiuri sau shuttles puse la dispozitia pasagerilor de hotelurile prestigioase.


Rezervari fara probleme cu infotour.ro

Pentru ca fiecare destinatie are propriile caracteristici si probleme, infotour.ro se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra oferindu-va toate detaliile de care aveti nevoie pentru a va petrece in Cancun o vacanta relaxanta, fara surprize neplacute. Incercati sa rezervati bilete de avion spre Cancun intre martie si aprilie pentru a va bucura de cea mai buna clima pentru plaja. Alternativ, daca aveti un buget mai mic, considerati un concediu intre mai si octombrie, cand litoralul estic mexican si Peninsula Yucatan se gasesc in sezonul ploios. Oricare ar fi decizia dumneavoastra, va vom ajuta sa descoperiti cele mai ieftine zboruri spre Cancun, oferindu-va un suport tehnic deosebit si informatiile de care aveti nevoie!