Bilete de avion Geneva

Bilete avion Geneva


Cosmopolit, luxuriant, multicultural si mereu surprinzator, Geneva este un oras dedicat acelora care stiu sa aprecieze o destinatie in care istoria, modernismul, magazinele de lux si ciocolata delicioasa se afla la ele acasa.

Geneva este unul dintre putinele orase ale lumii in care niciun turist nu se simte strain. Locuitorii vorbesc aproape orice limba, universalitatea este la ea acasa, iar eleganta, trebuie sa recunoastem ca este limbajul international cu cea mai mare pupularitate, iar cel de-al treilea oras ca marime al Elvetiei, abunda in eleganta si stil.

Aventura ta in una dintre cele mai cosmopolite, elegante si luxoase destinatii din Europa trebuie sa inceapa cu alegerea celor mai avantajoase bilete de avion spre Geneva. Garantandu-ti una dintre cele mai placute, avatajoase si complete calatorii, infotour.ro este alegerea pe care trebuie sa o faci atunci cand incepi planurile de vacanta, deaorece, infotour.ro inseamna destinatii de exceptie, in conditii fabuloase!


De ce sa alegi Geneva ca destinatie de vacanta?

Pentru ca Geneva inseamna mai mult decat ceasuri de lux, renumite in intreaga lume, ciocolata pe care nu poti sa o refuzi si banci de renume. Geneva inseamna un veritabil exemplu de diversitate si toleranta, inseamna sediul european al Organizatiei Natiunilor Unite, unul dintre cele mai importante centre culturale, ce ofera o multitudine de optiuni de relaxare, recreere si divertisment, restaurante de top si privelisti de exceptie.

Cel mai faimos monument al Genevei este Jet d’Eau – cea mai inalta fantana arteziana din lume, un veritabil punct de reper pentru toti cei care aleg sa guste din frumusetea acestui oras situat la poalele Alpilor.

Orasul Vechi este, parca, o lectie de istorie ce se desfasoara in fata ochilor tai, facandu-te sa o asimilezi, sa o intelegi si sa o admiri, fara sa depui nici cel mai mic efort, trebuie doar sa o privesti si este suficient!
Cele peste 30 de Muzee si Galerii de Arta, cu siguranta, iti vor satisface apetitul pentru frumos si cultura, iar pentru un moment de relaxare absoluta, poti alege o croaziera pe lac sau privelistea oferita de unul dintre grandioasele parcuri ale acestui oras fascinant.

Asa cum iti spuneam, alegand infotour.ro, achizitionarea celor mai avantajoase bilete de avion spre Geneva devine o misiune facila. De la zboruri low cost, pana la cele de linie, in functie de nevoile tale de confort si de planul tarifar care te avantajeaza, iti vom putea pune la dispozitie exact ceea ce iti doresti, cand iti doresti.