Bilete de avion Genova

Bilete avion Genova


Cel mai mare port maritim al Italiei, Genova, este poarta de acces spre Riviera frumoasei peninsule, este detinatoarea unui patrimoniu arhitectural ce vorbeste foarte clar si raspicat despre gloria pe care acest oras a cunoscut-o in trecut, este o fabuloasa lectie de istorie pe care toti cei receptivi o invata si si-o interiorizeaza intr-o maniera naturala, lipsita de efort. In Genova respiri istorie si ai ocazia sa te bucuri de peisaje fabuloase, ce iti incanta privirea si iti fac sufletul sa tresalte.

Daca deja ai achizitionat de pe site-ul infotour.ro bilete de avion spre Genova sau daca esti pe cale sa iti programezi o calatorie in orasul-port in care trecutul se inlantuie perfect pe realitatea prezentului, trebuie sa stii ca labirintul ingust al stradutelor - caruggi - din orasul vechi par sa te poarte intr-o fascinanta calatorie in timp, in perioada pre-moderna, asa ca inarmeaza-te cu chef de plimbari pedestre si cu memorie multa la aparatul foto.

Capitala Languriei, locul in care s-a nascut Cristofor Columb, capitala culturala europeana in anul 2004, intr-un cuvant Genova, este orasul de care, cu siguranta, te vei indragosti.


Ce poti vizita in Genova?

Genova gazduieste cel mai mare acvariu din Italia si unul dintre cele mai mari din Europa. Daca te vei decide sa il vizitezi, trebuie sa stii ca asta ar putea dura cateva ore, asa ca aloca-ti timp suficient. Explorand mai departe, poti urca la bordul corabiei de pirati „Il Galeone Neptune”, nu poti rata nici via Garibaldi pe care sunt amplasate vile burgheze declarate patrimoniu UNESCO sau muzeele ce iti desfasoara in fata ochilor parcursul fascinant al unei puternice culturi.


Programeaza-ti calatoria la Genova cu infotour.ro

Pentru ca ne palce sa iti oferim posibilitatea de a beneficia de cele mai avantajoase oferte de bilete de avion spre Genova si catre orice alta destinatie, te sfatuim sa iti programezi din timp calatoria si sa fii atent la ofertele de tip early booking atat pentru transport, cat si pentru cazare, ce trebuie sa retii este ca pe site-ul infotour.ro vei gasi in comparatorul de preturi cele mai mici tarife de pe piata. Astfel, calatoria spre Genova nu va fi doar o superba incursiune in unul dintre cele mai fascinante orase ale Europei, ci si o vacanta care nu iti va afecta bugetul.