Bilete de avion Hong Kong

Bilete avion Hong Kong


Daca ar trebui sa definim intr-o maniera rapida Hong Kong-ul, am putea spune, parafrazand-o pe Piera Chen – scriitoare – ca acest oras are o complexitate ce sfideaza insasi definitia complexitatii. Este un oras caruia nu ii lipseste nimic: de la bucataria chinezeasca ca a cucerit fiecare coltisor de lume, la parcurile de distractii care te transforma in copil, idiferent ca ai 5 sau 55 de ani, la templele budiste sau taoiste si pana la Turnul cu ceas, strazile comerciale si vegetatia luxurianta, toate transforma Hong Kong-ul intr-un oras intens, complet, unic.


Cand sa rezervam un bilet de avion catre Hong Kong?

Complexitatea acestui oras transforma calatoria in orice anotimp in una care te va impresiona. Iubitori ai sporturilor de apa, cei care isi doresc sa incerce cele mai bune terenuri de golf, cei care adora calatoriile culturale sau culinare, cei care vor sa poata face cumparaturi diverse, petrecaretii, dar si cei care vor sa traieasca aventura escaladarii unor piscuri cu o frumusete fabuloasa, cu totii se vor regasi in acest ofertant, unic si intens oras, indiferent de anotimp.

Astfel, planificarea calatoriei la Hong Kong nu este conditionata de perioada din an, ci de interesele si hobby-urile tale. Daca, insa iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune oferte de bilete avion spre Hong Kong, intra pe infotour.ro si alege tariful care ti se potriveste cel mai bine, in perioada in care iti doresti sa vizitezi acest fastuos si fascinant oras.


Ce poti face in Hong Kong?

Intrebarea corecta ar fi : ce nu poti face in acet fascinant oras? Dincolo de faptul ca iti ofera peisje inimaginabil de frumoase, ca poti face plaja in apropierea muntilor, pe care ii poti escalada, ca poti face scufundari si poti sa te afli in compania delfinilor, in habitatul lor natural, alaturi de oferta culinara impresionanta, de festivalurile organizate anual, de opera chineza, de templele budiste si taoiste, de peisajul cultural dinamic in care se interconecteaza radacinile chineze, legaturile coloniale si talentul artistilor locali contemporani, Hong Kong inseamna relaxare si desfatarea simturilor.


Ce companii aerieze opereaza zboruri spre Hong Kong?

Pe lista operatorilor de curse aeriene din Romania spre Hong Kong sunt inscrise companii precum: Qatar Airways, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France, KLM, Air Berlin, Etihad Airways, toate fiind parte a ofertei infotour.ro de bilete avion spre Hong Kong.