Bilete de avion Larnaca

Bilete avion Larnaca


Frumos, usor accesibil si cu un trecut fascinant, orasul Larnaca are o istorie de 4000 de ani, fapt ce se reflecta in bogatia elementelor de cultura antica, de civilizatii contrastante relevate, cu precadere, in arhitectura si este, desigur, unul dintre orasele moderne si prospere ale batranului continent.

Una dintre trasaturile caracteristice ale regiunii il reprezinta faptul ca turistii vor gasi ca nu exista nici o distinctie intre zonele de resort si oras, localnici si vizitatori deopotriva putand sa se bucure de aceeasi experienta de zi cu zi a unui oras mediteranean fermecator si divers. Monumentele fascinante, diversitatea culturala, frumusetea reliefului, fac din Larnaca o destinatie de vacanta ce nu poate fi ratata. Cea mai veche asezare din Cipru, desi un oras care se incadreaza perfect in era moderna, a stiut sa isi conserve cu succes mostenirea antica, zona veche si cea moderna, puternic industrializata parand sa fie rupte din doua lumi diferite, dar care par ca se ingemaneaza perfect, transformand orasul in una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice.

Pentru cei care isi doresc o calatorie in unul dintre cele mai vechi orase din Europa, oferta de bilete avion spre Larnaca pusa la dispozitie de infotour.ro este o alegere excelenta. Zborul de numai 2 ore si 30 de minute pana pe cel mai mare aeroport din Cipru – Aeroportul International Larnaca – situat la o distanta de numai 6 km de oras, face ca aventura sa inceapa lin, placut si cu promisiuni ce nu vor fi incalcate.

Aceasta pitoreasca citadela cipriota poate fi parcursa in intregime cu piciorul, astfel ca promenadele pe litoral reprezinta una dintre cele mai apreciate placeri gratuite. Cei curiosi sa vada mormantul unuia dintre cele mai cunoscute personaje biblice, fratele Fecioarei Maria, Lazarus, isi pot satisface aceasta curiozitate, pentru ca Biserica Sfantului Lazarus, lacas ortodox cu originile in secolul al IX-lea, este locul in care poate fi vizitat locul de ingropaciune al legendarului personaj biblic.

Intesat cu cladiri cu valoare istorica, Larnaca nu duce lipsa nici de veritabile minuni ale naturii. Lacul Sarat, loc ce gazduieste aproximativ 80 de specii de pasari migratoare, printre care si aproximativ 10.000 de flamingo ce poposesc in lunile ianuarie-februarie este un exemplu cat se poate de concludent.

In vecinatatea Lacului Sarat se afla un obiectiv turistic pe care multi dintre vizitatori aleg sa il admire: moscheea Hala Sultan Tekke, locul in care se spune ca este inmormantata Umm Haram, mama adoptiva a lui Mohammed. Altfel spus, Larnaca este o destinatie in care culturi, religii, vestigii si modernitate se intalnesc, se contopesc si fascineaza.

Cu plaje scaldate in ape a caror limpezime cristalina fascineaza hipnotizant, cu petreceri, festivaluri si sarbatori antrenante, unice, cu o oferta de bijuuri rafinate prelucrate intr-un elegant stil in care artea greaca si cea italiana fuzioneaza perfect, Larnaca inseamna chiar mai mult decat atat. Manastirea Stavrovouni din secolul al IV-lea, statuia renumitului filozof Zeno din Citium, marea moschee Djami Kebir, Muzeul Arheologic Pierides – cel mai vechi muzeu privat din Cipru, Choirokoitia – asezarea neolitica despre care se crede ca a fost intemeiata in jurul anului 7000 inaintea erei noastre, si situl anticului Kition sunt doar cateva elemente care reusesc sa ofere acestui fascinant oras noi fatete, o noua lumina, un nou farmec.

Daca te-ai decis sa iti oferi o calatorie fascinanta intr-o destinatie in care trecut, prezent si viitor isi dau mana si creaza un tot unitar perfect, daca iti doresti sa te bucuri de diversitatea si multiculturalitatea oferita de cel mai vechi oras din Cipru si nu numai, nu iti ramane decat sa te bucuri de ofertele imbatabile de bilete avion spre Larnaca pe care infotour.ro ti le pune la dispozitie.