Bilete de avion Nisa

Bilete avion Nisa


Azuriul fascinant al marii nu poate fi mai fermecator decat in capitala Rivierei Franceze - Nisa. Considerata de multi destinatia exclusivista, dedicata acelora care isi permit cheltuieli consistente intr-o vacanta luxoasa, Riviera Franceza devine mult mai accesibila daca lasi preconceptiile deoparte si cauti ofertele de bilete avion spre Nisa pe site-ul infotour.ro. Dupa ce vei face aceasta rapida si facila cercetare, cu siguranta nu vei mai sta pe ganduri si vei incepe planificarea vacantei de vis in universul apelor azurii si a plajelor scaldate de soare.


De ce sa rezervi bilete de avion catre Nisa?

Desi ar putea sa para o intrebare redundanta, pentru ca Nisa este, in mod categoric, destinatia aleasa de cei care vor sa profite din plin de albastrul marii si de nisipul sclipitor al plajelor, capitala Rivierei Franceze este si locul in care poti descoperi o multitudine de lucruri fascinante, poti degusta vinurile rosii seci si iti poti bucura sufletul cu o multitudine de peisaje fascinante.

Te putem asigura ca te vei indragosti iremediabil de Nisa daca alegi sa faci un tur nocturn. Pe strazile Nisei, linistea noptii este perturbata din cand in cand de tinerii care canta la chitara pe plaja, de localnicii care pedaleaza sau alearga, peisajul parand sa para total rupt de zumzetul si forfota de turisti din timpul zilei. O plimbare pe la miezul noptii pe stradutele inguste din Centrul Vechi, cu siguranta va fi una foarte romantica, in care doar luna si luminile stradale sunt martorii saruturilor furate.

Pe timpul zilei, te poti bucura de piata de flori, de restaurantele cu specific mediteranean, toate regasindu-se in Cours Saleya sau de magazinele ce slasluiesc de-a lungul stradutelor fascinante, cu cladiri colorate, din Nisa Veche.

In periplul tau vei putea admira si simbolul Nisei, opera unui roman ce dainuie de mai bine de 100 de ani – Hotelul Negresco. Impozanta si luxoasa cladire ce domina Golful Ingerilor – La Baie des Anges - si-a deschis portile la inceputul anului 1913, cand fiul uni hangiu de pe langa Bucuresti, Henri Negrescu, a finalizat construirea si amenajarea sa. Istoria acestui hotel de lux nu a fost in permanenta inconjurata de stralucire si farmec. In perioada Primului Razboi Mondial, hotelul lui Henri Negrescu este transformat in spital de razboi, iar decesul proprietarului aproape ca transforma frumoasa cladire intr-o ruina. Salvarea a venit de la o familie de francezi care in anul 1957 a cumparat cladirea, redandu-istralucirea binemeritata.


Bilete avion ieftine spre Nisa

In functie de perioada in care ti-ai planificat vacanta, de confortul dorit sau cat de devreme iti faci rezervarea, ofertele de pret pentru bilete de avion Bucuresti – Nisa fluctueaza, dar cu siguranta, oferta Infotour.ro va cuprinde cele mai avantajoase optiuni pentru calatoria ta in una dintre cele mai fascinante destinatii estivale din Europa.