Bilete de avion Praga

Bilete avion Praga


Zborurile spre Praga sunt printre cele mai accesibile pentru romani. Calatoriti spre capitala Cehiei intre noiembrie si februarie pentru a beneficia de cele mai mici preturi. Discutati cu noi daca aveti nevoie de servicii speciale sau trebuie sa zburati in perioade mai aglomerate. Puteti sa economisiti chiar si sute de euro daca aveti un orar flexibil si vi se potriveste perioada de extra-sezon. Stim ca majoritatea preferati sa mergeti la Praga in timpul verii, atunci cand temperaturile sunt potrivite si aveti posibilitatea sa luati parte la unul din nenumaratele concerte in aer liber. Puteti sa gasiti zboruri accesibile si in timpul sezonului de varf, intre lunile iulie si august. Trebuie doar sa cautati pe infotour.ro cele mai bune tarife si sa combinati zborul dumneavoastra cu oferta irezistibila de cazare.


Aeroportul din Praga

Zborurile spre Praga vor ateriza pe aeroportul international Ruzyne, conectat excelent de oras prin intermediul liniilor de autobuz, microbuz sau taxi. Microbuzele Cedaz va conduc de la aeroport la hotel pentru aproximativ 500 coroane si functioneaza regulat, de dimineata pana seara, insa cea mai convenabila modalitate de transport este cu autobuzele ce apartin companiei locale de transport in comun. Daca va ganditi sa luati un taxi, considerati utilizarea unei companii reputate precum AAA - soferii de taxi din Cehia au o reputatie negativa pentru supra-taxele practicate ilegal. O calatorie din aeroport pana in centrul orasului nu ar trebui sa coste mai mult de 500 coroane.

Daca aveti ceva mai mult de asteptat in aeroport, nu aveti decat sa faceti o vizita la Muzeul Ruzyne, sa serviti masa intr-unul din restaurantele cu bucatarie locala si internationala sau sa faceti shopping in magazinele deschise 24 de ore pe zi.


Atractii turistice in Praga

Centrul vechi al orasului este relativ mic si intesat cu obiective arhitectonice de referinta, potrivit pentru a fi explorat pe jos. La un moment dat, pentru a traversa mai facil orasul, veti avea nevoie totusi sa folositi sistemul de transport in comun, cunoscut sub numele de „dopravni podnik” (sau DP), o retea la fel de ieftina precum este eficienta. Pentru a va face o idee despre cele mai importante zone de vizitat nu ar strica achizitionarea unei harti turistice, ce afiseaza, pe langa informatiile turistice de interes general, liniile de metrou, autobuz sau tramvai.

Praga este divizata in doua parti inegale in dimensiuni, despartite de cursul Vltavei. Bancul stang este mai abrupt, dominat de siluetele castelelor din Hradcany, unde se gasesc cele mai multe din atractiile turistice din Praga. Pražský hrad sau Castelul din Praga este gazda catedralei, a gradinilor si palatului regal, precum si unui numar important de muzee si galerii de arta. Mala Strana este cartierul pe care nu-l puteti rata, un labirint de stradute inguste pietruite, ce traverseaza majoritatea ambasadelor prezente in oras, trecand pe langa cladirea parlamentului si biserica Sf. Mikuláš.


Rezervati-va biletele de avion la Praga cu infotour.ro

Infotour.ro va permite sa cautati cele mai accesibile zboruri spre Praga, la data si in conditiile pe care le doriti. Combinatia de zbor plus cazare, conceputa special pentru clientii nostri, duce pragul de pret sub cel practicat de concurenta, iar suportul tehnic de care aveti nevoie este intotdeauna la inaltime.