Bilete de avion Venetia

Bilete avion Venetia


Orasul magic, unic si irepetabil, Venetia pare a fi nascut, precum Venus, Zeita Frumusetii, din spuma marii. Construita in totalitate pe apa, Venetia este sustinuta de veritabile „paduri” de piloni ce au fost instalati in urma cu secole, iar tocmai amplasarea ei atipica a fost unul dintre motivele pentru care, de-a lungul istoriei, Venetia a fost aparata impotriva invaziilor, pastrandu-si identitatea remarcabila. Evenimentele organizate – renumitul Carnaval de la Venetia, Bienala Venetia – festival al artelor ce reuneste inca din 1895 cei mai de seama artisti de pe toate continentele, Beach on Fire – catalogat drept cel mai spectaculos si cel mai amplu spectacol de artificii din lume si multe altele, arhitectura, farmecul incontestabil si romantismul incurabil al acestui oras il transforma in destinatia turistica pe care nimeni nu trebuie sa o rateze.

Daca insa iti doresti sa ii surprinzi farmecul in perioada de desfasurare a unuia dintre celebrele evenimente organizate, este important sa iti planifici calatoria la Venetia din timp. Numarul mare de turisti atras de aceste renumite evenimente si de frumusetea orasului fac din planificarea pe ultima suta de metri a unei calatorii in orasul celor 400 de poduri o misiune destul de dificila, iar procurarea de bilete de avion ieftine spre Venetia, o sarcina, uneori, chiar imposibila.

Daca vrei sa fii si tu oaspetele orasului care gazduieste capodopere mondiale, pentru a putea sa te bucuri din plin de plimbari romantice pe cele 3000 de Calli – strazi raspandite pe 118 insule, divizate de 200 de canale, cea mai buna alegere este sa iti planifici calatoria alaturi de infotour.ro. Alegand sa iti planifici calatoria alaturi de infotour.ro, alegi sa ai acces la cele mai bune oferte de bilete de avion spre Venetia.


Aeroporturi din Venetia si posibilitati de transfer

Cel mai apropiat aeroport la Venetia este Aeroportul International Marco Polo, situat in Tessera. Situat la aproximativ 12 kilometri de Laguna Venetiana, Marco Polo este unul dintre cele mai mari si mai aglomerate aeroporturi din nordul Italiei. Acesta primeste peste 6 milioane de pasageri anual, iar in interiorul sau opereaza mai bine de 40 de companii aeriene, printre care si Belle Air, British Airways, Alitalia, Emirates, U.S. Airways, Carpatair si Lufthansa.

Primitor si in totala armonie cu necesitatile turistilor, Marco Polo iti pune la dispozitie toate serviciile si facilitatile menite facilitarii tranzitul pasagerilor. Punctele Wi-Fi, restaurantele, companiile de inchirurere masini, oficiile postale, oportunitatile de shopping, serviciile bancare iti sunt puse la dispozitie in acest mare si aglomerat aeroport. Transferul de la aeroport spre Venetia poate fi realizat cu autobuzul, autobuzul acvatic sau taxiul acvatic.


La o distanta ceva mai mare de Venetia, Aeroportul International Treviso este optiunea ideala pentru cei care calatoresc cu buget redus. Acest aeroport gazduieste activitatea unor companii aeriene low-cost precujm: Ryanair, Wizz Air, Belle Air, German Wings si asigura legaturi aeriene cu orase precum Bucuresti, Amsterdam, Barcelona, Casablanca, Dublin. Cu dimensiuni mult mai reduse decat Marco Polo, Aeroportul International Treviso iti pune de asemenea la dispozitie servicii complete: oportunitati de shopping, servicii bancare, firme de inchirieri masini. Transferul intre aeroport si Venetia se face cu autobuzul.

Aventura ta in unul dintre cele mai renumite orase ale lumii trebuie sa inceapa cu achizitionarea celor mai ieftine bilete de avion, iar pentru a putea beneficia de cele mai avantajoase tarife, calatoria voastra la Venetia trebuie sa inceapa cu infotour.ro.