Bilete de avion Verona

Bilete avion Verona


Scena a celei mai celebre povesti de dragoste, Verona inseamna mai mult decat Romeo si Julieta. In timp ce romantismul, conflictele si pasiunea au conturat in mentalul tuturor acest superb oras, arhitectuta roamna, medievala si renascentista au facut ca Verona sa intre in Patrimoniul Mondial UNESCO. Frumusetea fascinanta a arhitecturii Veronei conservata in perfecta stare este incununata de magnificul Amfiteatru. Scena a festivalului de opera estival, arena ce poate gazdui 25.000 de spectatori a ramas intacta de mai bine de doua secole.

Cunoscuta sub numele de „piccolo Roma” (mica Roma), Verona, cu stradutele ei inguste se transforma intr-o bogata colectie de cladiri frumoase si fatade baroce. Cu monumentele sale istorice uimitoare, varietatea larga de restaurante si magazine in care poti face cumparaturi de exceptie, Verona are toate ingredientele pentru un city break perfect.

Daca iti pregatesti o escapada in orasul in care s-a petrecut cea mai frumoasa si in acelasi timp tragica poveste de dragoste, cea mai buna idee este sa te bucuri de ofertele de bilete de avion spre Verona ieftine, puse la dispozitia ta de infotour.ro.

Inceputa perfect, cu cel mai avantajos buget de calatorie datorita ofertelor de bilete de avion spre Verona pe care ti le pune la dispozitie Infotour.ro, aventura ta in Verona poate continua pe stradutele fascinante ce iti dezvaluie zidurile originale ale cetatii romane de alta data, ruine perfect conservate ale acelei civilizatii ce a reusit sa influenteze intreaga evolutie a Europei si nu numai.

Romeo si Julieta sunt o veritabila marca a acestui frumos oras. Poti trai emotia intensa, dragostea, agonia si devotamentul acestei povesti de dragoste la balconul din secolul al XIV-lea din Casa di Giulietta, ca apoi, mergand pe firul epic, poti ajunge in magnifica Cortile del Mercato Vecchio, unde Romeo a fost exilat, in timp ce epilogul povestii te va purta sopre Manastirea San Francisco al Corso, unde se afla trupul adoratei Julieta.

De asemenea, Verona este destinatia in care poti admira Basilica di San Zeno Maggiore, una dintre cele mai frumoase cladiri din lume, construite in stil romanic, air panorama orasului ti se dezvaluie in intreaga ei splendoare daca alegi sa vizitezi Castelvecchio. Boutique-urile si lanturile de magazine ce poarta semnatura marilor designeri se insiruie stralucitoare pe Via Mazzoni, in timp ce Piazza delle Erbe iti pune la dispozirtie o multitudine de produse autohtone si te introduce rapid in universul unic al oraselor italienesti, in care zumzetul si buna dispozitie sunt o prezenta permanenta.


Cand sa rezervi bilete de avion catre Verona?

Primavara si toamna sunt perioadele perfect pentru o calatorie in Verona. Vremea blanda, placuta, precum si lipsa aglomeratiei sunt doua dintre argumentele care sustin acest fapt. Avand in vedere localizarea sa - nordul Italiei - cel mai bine este sa eviti sa vizitezi Verona in timpul iernii. Nu numai ca vremea este rece, dar cele mai multe evenimente isi opresc desfasurarea in acest anotimp. In lunile iulie si august, temperaturile cresc la peste 30 ° iar orasul este aglomerat datorita festivalului de opera ce se tine aici anual. Daca totusi iti doresti sa vizitezi Verona in timpul verii, trebuie sa iti planifici vacanta din timp, astfel, nu risti sa te gasesti in situatia de a nu gasi locuri si mai mult decat atat, poti beneficia de ofertele de bilete de avion spre Verona pe care infotour.ro ti le pune la dispozitie.