Bilete avion Malawi

O destinatie turistica din ce in ce mai cautata, Malawi ofera o gama diversa de oportunitati de cazare cum ar fi hoteluri de lux, care corespund hotelurilor de trei stele din occident si unde pentru o camera platiti intre 100 si 200 USD/persoana, in functie de confortul oferit. De regula, aceste hoteturi de gasesc in capitala si in statiunile turistice de pe plaje. Astfel, Sunbird Capital Hotel, situat in Lilongwe, se numara printre cele mai exclusiviste din tara, cu o capacitate de 182 de camere, moden mobilate si acces la piscina si restaurant, in timp ce Makolola Retreat este un hotel situat in statiunea amenajata la sud de Lacul Malawi. Camerele de aici sunt foarte frumoase, decorate cu elemente de inspiratie africana si ofera clientilor servicii catalogate cu cinci stele.

Hostelurile sunt destul de numeroase, iar pretul variaza in functie de facilitati, cu/fara baie privata si tv. Exista si cateva case de oaspeti care ofera servicii tip B&B, disponibile in special in zona Lacului Malawi. Case de oasepeti se gasesc atat in principalele orase, cat si in apropierea lacurilor si a parcurilor nationale. Astfel, pentru cei ce interactioneaza mai bine cu natura, au fost amenajate zone de camping in parcurile nationale, unde preturile sunt accesibile. Aici puteti imbina utilul cu placutul, avand posibilitatea sa pescuiti sau sa va scaldati. Iar cei dominati de spiritul de aventura, isi pot instala cortul in Mumbo Island Camp. Pentru turistii care doresc mai multa intimitate, exista hoteluri situate in zone pitoresti, care o ofera apartamente spatioase, frumos mobilate, ideale pentru petrecerea unei vacante de neuitat, iar cele mai numeroase sunt amenajate in apropierea plajelor.

Companii aeriene

Infotour.ro iti ofera bilete de avion de la companii aeriene de renume, cu o larga experienta in domeniul turismului. Tarom, Blue Air, Ryanair, Bristish Airways, KLM si Wizz Air sunt doar cateva din optiunile care iti permit sa alegi zboruri cu un nivel ridicat de confort, la preturi avantajoase.

Companii aeriene

Aeroporturi

Vrei ca zborul tau sa aterizeze pe aeroportul localizat cat mai aproape de centrul destinatiei tale? Pentru a-ti indeplini aceasta dorinta, ti-am pregatit o lista cu cele mai apreciate aeroporturi din diferite orase. Alege-l pe cel potrivit si achizitioneaza biletele de avion in functie de decizia ta!

Ghid aeroporturi