Rezerva acum

Circuit 2017 Insulele Azore

Print Friendly and PDF

Descriere oferta circuit


Magie, frumuseţe, istorie în paradis

I N S U L E L E A Z O R E

INSULA SAO MIGUEL – PONTA DELGADA – FURNAS – SETE CIDADES – PLANTATIILE DE ANANAS – INSULA TERCEIRA – ANGRA DO HEROISMO – INSULA FAIAL – INSULA PICO – LISABONA


Vă invităm într-o inedită incursiune insulară, în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a arhipelagului Insulelor Azore, cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă care plutesc în Oceanul Atlantic, insuflând misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. Veţi avea prilejul de a admira peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulelor Azore, de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi de a experimenta deliciile pe care numai aceste insule le pot oferi!

Perioada: 18.06.2017 – 27.06.2017
02.07.2017 – 12.07.2017

ZIUA 1 / 18.06.2017: BUCUREŞTI – FRANKFURT – LISABONA – INSULA SAO MIGUEL
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:30 (în fata ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa LH 1423 (06:20 / 07:50) şi mai departe spre Lisabona cu zborul companiei Lufthansa LH 1166 (09:10 / 11:10). Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al oraşului, care include vizitarea cartierului istoric Belem, puternic legat de descoperirile maritime portugheze, cu frumoasele monumente istorice din sec. XV – XVI, o scurtă oprire la celebrul Torre de Belem, o bijuterie a artei manueline, monument intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO şi vizitarea Bisericii Dos Jeronimos, inclusă şi ea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, construită în stil manuelin în anul 1502, unde se află mormintele lui Vasco da Gama şi Luis de Camoes, marele poet portughez. În continuarea turului vom putea admira zona centrală a oraşului cu Bulevardul Avenida da Liberdade şi Piaţa Marques de Pombal. Întoarcere la aeroport pentru zborul spre Insula Sao Miguel cu zborul companiei Sata Internaţional S4 127 ( 18:45 / 20:10). Sosire la ora 20:10 în Ponta Delgada, capitala Insulei Sao Miguel. Transfer şi cazare la Hotel Ponta Delgada 3* (sau similar).
ZIUA 2 / 19.06.2017: INSULA SAO MIGUEL
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru tur pietonal de o jumătate de zi al oraşului Ponta Delgada, cel mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cel mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras (intrare inclusă), care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. Un alt punct de atracţie pe care îl vom vedea îl reprezintă frumoasele grădini botanice, cu o atenţie specială acordată grădinii Palatului Sant’Ana. Construcţia din sec.al XIX-lea reprezintă reşedinţa Preşedintelui Guvernului Regional al insulelor Azore. După prânz, excursie de o jumătate de zi la Lagoa do Fogo, un lac imens albastru, de aprox. 2 km lungime şi 1 km lăţime, situat în centrul insulei, supranumit „Lacul focului”, înconjurat de munţi înalţi şi vegetaţie endemică luxuriantă. Vom pleca de-a lungul coastei de nord spre Ribeira Grande, situat la 18 km nord-est de Ponta Delgada, unde vom face o scurtă oprire pentru a vedea Biserica Espirito Santo, care datează din sec. al XVII-lea, care are o faţadă somptuoasă, una dintre cele mai atractive structuri în stil baroc din întreg arhipelagul şi pentru a vizita o fabrică în care se produce celebrul lichior din fructul pasiunii, considerat unul dintre simbolurile Insulelor Azore. Excursia continuă pe drumul de munte, spre Lagoa do Fogo, pe parcurs oprindu-ne pentru a admira panorama coastei nordice şi sudice a insulei. Traseul ne va conduce spre satul Lagoa, unde vom vizita o fabrică de ceramică. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare.
ZIUA 3 / 20.06.2017: INSULA SAO MIGUEL – VILA FRANCA – FURNAS
Mic dejun. Excursie opţională de o zi la Furnas cu dejun inclus. Veţi pleca spre Furnas, o zonă bogată în izvoare minerale, cu ape fierbinţi şi reci, poziţionată în imediata apropiere a trei vulcani activi. În trecut localnicii evitau să păşească prin zona aceasta, deoarece din cauza aburilor care ieşeau din pământ şi a anumitor locuri în care suprafaţa pământului era foarte fierbinte, credeau că aici se află anumite energii negative sau că ar fi un portal spre infern. Între timp Furnas s-a populat, devenind probabil cel mai important obiectiv turistic din insulele Azore după “vânătoarea” de balene. Pe traseu veţi face o scurtă oprire în Vila Franca, prima capitală a insulei, dar care a fost schimbată după ce un cutremur a distrus oraşul în anul 1522. Turul continuă cu vizitarea fabricii de ceai a celei mai vechi companii de ceai din Europa, Gorreana, recunoscută pe plan internaţional pentru ceaiurile sale „de clasă mondială”. Dejun „Cozido”, preparat în vase îngropate în pământul fierbinte al insulelor, cu băuturi incluse. În continuarea zilei veţi vizita Parcul Terra Nostra, amenajat încă din sec. al XVIII-lea, unde veţi avea şansa de a observa numeroase specii botanice din întreaga lume, copaci seculari, precum şi piscina naturală cu apă termală. Întoarcere la Ponta Delgada pentru cazare.
ZIUA 4 / 21.06.2017: INSULA SAO MIGUEL – SETE CIDADES – PLANTAŢIILE DE ANANAS
Mic dejun. Excursie de o jumătate de zi la Sete Cidades, una dintre cele mai renumite zone din Insulele Azore. Ne vom opri la Vista do Rei, punct de belvedere, pentru a admira priveliştea asupra celui mai mare lac din Insulele Azore, situat într-un imens crater vulcanic şi care este de fapt format din două lacuri: Lacul Albastru şi Lacul Verde. Vom explora în continuarea zilei alte minunăţii ale zonei cum ar fi lacul ascuns Santiago şi punctul de belvedere Pico do Carvao, care ne va oferi o vedere panoramică asupra centrului şi coastelor nordice şi sudice ale insulei. Timp liber pentru dejun. Vom vizita apoi plantaţiile de ananas şi vom degusta aromatul lichior de ananas din această zonă. Întoarcere la Ponta Delgada pentru cazare.
ZIUA 5 / 22.06.2017: INSULA SAO MIGUEL – INSULA TERCEIRA
Mic dejun. Tranfer la aeroport pentru zborul către Insula Terceira cu compania Sata Air Acores, zbor SP 482 (08:20 /09:00). Sosire la ora 09:00 în Angra do Heroismo, capitala Insulei Terceira, cel mai vechi oraş din Azore, care datează încă din anul 1474, fiind inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1983. Întâlnire cu ghidul local care ne va însoţi într-un tur pietonal de jumătate de zi al oraşului Angra do Heroismo, construit în stil colonial portughez cu case colorate şi străzi pavate cu piatră şi în care vom admira: Palatul Căpităniei, Catedrala precum si Mănăstirea Gonzalo. Transfer şi cazare la Hotel Angra Garden 3* (sau similar). După-amiază, participare la festivităţile organizate cu ocazia festivalului SanJoaninas, dedicat sfântului Sao Joao (Sfântul Ioan). Pe parcursul festivalului, localnicii umplu străzile din Angra do Heroismo timp de zece zile participând la parade, concerte, lupte cu tauri, spectacole de teatru sau evenimente sportive.
ZIUA 6 / 23.06.2017: INSULA TERCEIRA
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local, care ne va însoţi într-un tur panoramic de o jumătate de zi al Insulei Terceira. Vom pleca spre punctul de belvedere Pico das Cruzinhas, care oferă privelişti superbe asupra insulei, după care ne vom îndrepta spre interiorul insulei, unde vom admira peştera Algar do Carvao. Itinerarul zilei ne va purta în continuare către Biscoitos, unde vom privi cu încântare piscinele naturale din lavă, formate în timpul erupţiilor vulcanice. Vom avea ocazia de a vizita Muzeul Vinului şi de a degusta vinul local. Întoarcere în Angra do Heroismo trecând pe lângă plaja lungă de nisip, Praia da Vitoria. După-amiază, participare la festivităţile organizate cu ocazia festivalului SanJoaninas pentru a admira parada de dansuri populare şi focurile de artificii. Cazare.
ZIUA 7/ 24.06.2017: INSULA TERCEIRA – INSULA FAIAL
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul către Insula Faial, cunoscută ca Insula Albastră datorită nenumăratelor sale garduri vii de hortensii albastre întâlnite peste tot pe insulă. Plecare cu compania Sata Air Acores, zbor SP 638 (18:05 / 18:40) spre Horta, capitala Insulei Faial. Având forma unui pentagon neregulat, insula Faial acoperă o suprafaţă de aprox. 21 km lungime şi 14 km lăţime, fiind a cincea insulă ca mărime a arhipelagului. Sosire la ora 18:40 în Horta. Transfer şi cazare la Hotel Faial Resort 4* (sau similar).
ZIUA 8 / 25.06.2017: INSULA FAIAL – INSULA PICO
Mic dejun. Excursie opţională de o zi pe Insula Pico cu dejun inclus. Plecare cu ferryboat-ul către a doua insulă ca mărime din arhipelag, Insula Pico, supranumită „insula munte” datorită celui mai înalt vârf muntos din toată Portugalia, Pico Alto de 2352 m. Vom începe explorarea insulei cu Arcos do Cachorro, apoi ne vom opri în satul Sao Roque, în trecut un centru important al vânătorii de balene. Turul continua spre coasta sudică a insulei, unde ne vom opri în Lajes pentru a vizita muzeul dedicat vânătorii de balene (biletul de intrare nu este inclus în preţul excursiei). Dejun cu băuturi incluse la un restaurant local. Întoarcere cu ferryboat-ul către insula Faial pentru cazare.
ZIUA 9 / 26.06.2017: INSULA FAIAL
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local, care ne va însoţi într-un tur panoramic al insulei Faial. Vom explora şi admira Caldeira do Faial, una dintre cele mai importante atracţii naturale ale insulei. „Caldeira” este craterul unui vulcan stins, cu un diametru de aprox. 1,5 km. Oferind un peisaj unic, cu pante acoperite de verdeaţă, unde ienuparii, cedrii şi ferigile predomină, întreaga zonă a craterului a fost declarată rezervaţie naturală. Itinerarul zilei continuă spre Capelo, după care ne vom opri la restaurantul Ponta Furada pentru dejun şi pentru a ne bucura de delicatesele locale (băuturi incluse). După dejun vom vizita Capelinhos, locul unde se văd încă urmele erupţiei din anul 1957 (intrarea la Centrul de Interpretare a activităţii vulcanilor Capelinhos nu este inclusă, tarif: aprox 8 euro/pers.). Întoarcere la Horta şi transfer la aeroport pentru zborul spre Lisabona cu compania Sata Internaţional S4 152 (17:45 / 21:10). Sosire la Lisabona şi transfer pentru cazare la Hotel Altis Park 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 27.06.2017: LISABONA – MUNCHEN – BUCUREŞTI
Mic dejun. In jurul orei 11:30 transfer la aeroport pentru zborul companiei Lufthansa LH 1791 spre Munchen (14:20 / 18:15) şi mai departe cu zborul companiei Lufthansa LH 1656 spre Bucureşti ( 21:45 / 00:40).

TARIF: 1090 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 250 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. 15-24 turişti, tariful se majorează cu 50 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Munchen – Lisabona şi Lisabona – Munchen – Bucureşti, cu zborurile companiei Lufthansa
- transport cu avionul pe rutele interne: Lisabona – Insula Terceira şi Insula Sao Miguel – Lisabona, cu zborurile companiei TAP Portugal
- transport cu avionul pe rutele interne: Insula Terceira – Insula Faial şi Insula Faial – Insula Sao Miguel, cu zborurile companiei Sata Internaţional şi Sata Air Acores
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 4 nopţi cazare cu mic dejun în Ponta Delagada în hotel de 3*
- 2 nopţi cazare cu mic dejun în Horta în hotel de 4*
- 2 nopţi cazare cu mic dejun în Angra do Heroismo în hotel de 3*
- 1 noapte cazare cu mic dejun în Lisabona în hotel de 4*
- 1 dejun în Insula Faial
- excursie de o jumătate de zi la Lagoa do Fogo cu ghid local
- excursie de o jumătate de zi la la Sete Cidades cu ghid local
- tururile şi transferurile menţionate în program
- intrările la obiectivele din program, unde nu este menţionat altfel
- ½ zi tur pietonal Ponta Delgada – Insula Sao Miguel, cu ghid local
- 1 zi tur Insula Faial cu ghid local
- ½ zi tur Insula Terceira cu ghid local şi intrare la Algar do Carvao
- ½ zi tur pietonal Angra Do Heroismo – Insula Terceira, cu ghid local
- ½ zi tur panoramic în Lisabona cu ghid local
- conducător roman de grup
- asigurarea agenţiei în caz de insolvabilitate / faliment

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 260 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oraş (unde se percep) se achită la recepţia hotelurilor
- supliment demipensiune (băuturi incluse): 200 euro/pers.
- bacşişuri: 30 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale, care se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind valabile pentru un grup de 25 persoane. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali:
• ½ zi excursie pe mare pentru observarea balenelor şi delfinilor: aprox. 45 euro/pers.
• 1 zi excursie Insula Pico cu dejun şi băuturi incluse: aprox. 65 euro/pers.
• 1 zi excursie Furnas – Insula Sao Miguel cu dejun “Cozido” şi băuturi incluse: aprox. 65 euro/pers.
- asigurarea medicală
- asigurarea storno (agenţia recomanda încheierea unei asigurări storno)


ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei sau carte de identitate valabilă

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulata în program în cazul neintrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Preturi

Perioada Durata Camera Masa Pret/circuit/pers Specificatii
2 Iul. - 12 Iul. 2017 9 Nopti Camera dubla Mic dejun 1.090€ -

Va rugam sa folositi acest formular doar daca intentia de rezervare este sigura. Detaliile se vor stabili intre agentia de turism (sau hotelier) si turist pe baza mesajelor transmise.


* Camp obligatoriu


Circuite similare

Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 16 zile in Bishkek - ALMATY - DUSHANBE - Khujand - Taskent - Samarkand

Culorile Asiei Centrale CELE 5 STANURI KYRGYZSTAN – KAZAKHSTAN – TAJIKISTAN UZBEKISTAN – TURKMENISTAN BISHKEK – ALMATY – DUSHANBE – KHUDJAND – …

Detalii de la2.250€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 14 zile in KANGERLUSSUAQ - SISSIMIUT - ILULISSAT - Nuuk - NARSAQ -

O minunată călătorie în lumea gheţurilor CROAZIERĂ ÎN GROENLANDA, ISLANDA ŞI INSULELE FEROE KANGERLUSSUAQ – SISSIMIUT – ILULISSAT – NUUK NARSAQ – REYKJAVIK …

Detalii de la3.480€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 13 zile in Jakarta - JOGJAKARTA - PRAMBANAN - BOROBUDUR - JOMBANG -

Cultură, temple, palate şi natura paradisiacă INDONEZIA – BALI JAKARTA – JOGJAKARTA – PRAMBANAN – BOROBUDUR – JOMBANG – TOSARI MUNTELE BROMO …

Detalii de la490€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 7 zile in Strasbourg - Colmar - Freiburg - MULHOUSE - GERARDMER -

„Un colţ” de Germanie în nord-estul Franţei A L S A C I a şi L O …

Detalii de la750€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Oferta speciala - Circuit 10 zile in Zurich - Lucerna - Berna - Geneva -

Sunt gata plecarile 2017: Elvetia si Nordul Italiei ! Date de plecare: 14 Mai, 10 Octombrie Cascada Rinului–Zurich–Lucerna–Berna–Geneva–Montreux–Lausanne Chamonix Mont Blanc – Tunelul …

Detalii de la550€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 11 zile in Seoul - Seul - Jeju - Busan - Gyeongju - Daegu

Incredibila şi fascinanta COREEA DE SUD Seoul – Insula Jeju – Busan – Gyeongju – Daegu – Seoul Când spui Coreea de …

Detalii de la2.080€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 15 zile in Beijing - Lijiang - Baisha - Xizhou - Dali - Yunnan -

Natura, „lumea Avatarului”, tradiții şi modernism asiatic CHINA – TAIWAN BEIJING – LIJIANG – BAISHA – XIZHOU – DALI – DRUMUL …

Detalii de la1.580€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 9 zile in Teheran - Kashan - Isfahan - Yazd - Persepolis - Shiraz

Pe urmele padişahilor şi a Seherezadei I R A N TEHERAN – KASHAN – ISFAHAN – YAZD – PERSEPOLIS – …

Detalii de la1.550€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 14 zile in Panama City - Bogota - Cartagena - Quito - Cuenca -

Călătorie spre centrul pământului PANAMA – COLUMBIA – ECUADOR GALAPAGOS PANAMA CITY – BOGOTA – CARTAGENA – QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – …

Detalii de la2.480€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 11 zile in Londra - stonehenge - Bath - Bristol - Cardiff - Waterford -

Eleganța și noblețea insulelor britanice ANGLIA - ȚARA GALILOR - SCOȚIA IRLANDA - IRLANDA DE NORD LONDRA – STONEHENGE – …

Detalii de la1.360€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 18 zile in Colombo - Pinnawala - Dambulla - Polonnaruwa - Sigiriya -

De la palate şi zeităţi, la mirodenii şi frunze de ceai INDIA DE SUD & SRI LANKA …

Detalii de la2.340€
Circuit 10 zile in INSULA SAO MIGUEL - Ponta Delgada - Furnas (Sao Miguel) - INSULA FAIAL - INSULA PICO

Circuit 16 zile in Ho Chi Minh - TAY NINH - CU CHI - Hoi An - MY SON - DA NANG

Misterioasa Indochina I N D O C H I N A VIETNAM – LAOS – CAMBODGIA HO CHI MINH (SAIGON) – TAY NINH – …

Detalii de la2.545€