Aeroflot

Aeroflot
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: SU
  • Tara de origine: Rusia
  • Zboruri din: Bucuresti
  • Adresa: Str. Gheorghe Manu, nr. 2-4, sector 1, București (birou local)
  • Telefon: +40213150314
  • Fax: +40213125152
  • Email: buhtosu@aeroflot.ru
  • Website: http://www.aeroflot.ru/ru-en

Informatii generale

Recunoscuta drept cea mai mare companie de zbor ruseasca, Compania Aeroflot a luat fiinta in anul 1923, numarandu-se printre cele mai vechi companii de zbor din lume. Principalul centru de operare al companiei este Aeroportul Shremetyevo din Moscova, in lunile de vara, cand au zboruri spre 131 de destinatii din 50 de tari, alaturi de 45 de curse interne. Aeroflot efectueaza in special zboruri in Siberia si Orientul Indepartat. Aceasta companie a transportat un numar considerabil de 23.6 milioane de pasageri, cu un grad de ocupare de 78.2%.

Zborurile spre Romania au ca destinatie Aeroportul Otopeni din Bucuresti. De aici, Aeroflot asigura conexiuni cu Moscova, Minsk si St. Petersburg. De asemenea, compania are o cursa zilnica pe ruta Moscova – Bucuresti, cu o durata de 2 ore si 45 minute. Aeroflot Russian Airlines are parteneriate cu companii precum Air France, Alitalia, KLM, Southern Airlines, Czech Airlines, Korean Air Northwest sau Delta Airlines.

Informatii bagaje

Bagajul de mana poate avea dimensiuni cumulate de maxim 115 cm, la clasele Economy si Confort fiind acceptate bagaje de 10 kg, iar la cele Business de 15 kg. Este permisa o singura piesa pentru toate clasele tarifare.

Pentru bagajul de cala este permisa o greutate de maxim 23 kg pentru clasele Economy si Confort si de 32 kg pentru Clasele Business, precum si dimensiuni cumulate de maxim 158 cm. Numarul acestora poate fi de 1 piesa – Clasa Economy sau 2 piese – toate celelalte.

 

Bagajul de mana la Aeroflot

 

  Clasa Business Clasa Comfort Clasa Economy / Premium Clasa Economy / Alte clase
Bagaj inclus in tariful biletului DA DA DA DA
Dimensiunea maxima a bagajului                                                115 cm (55x40x20 cm)
Greutatea si nr. max. de bagaje                                       1 x max.10 kg 1 x max. 15 kg

 

Bagajul de cala la Aeroflot

 

  Clasa Business Clasa Comfort Clasa Economy / Premium Clasa Economy / Alte clase
Bagaj inclus in tariful biletului DA DA DA DA
Greutatea si nr. max. de bagaje 1 x max. 23 kg                     2 x max. 23 kg 2 x max. 32 kg
Dimensiunea maxima a bagajelor 158 cm

 

Taxe de bagaj la Aeroflot

 

Numar de bagaje a 2-a piesă 50 EUR
> 2 piese 150 EUR
Greutatea si nr. max. de bagaje 23-32 kg 100 EUR
> 32 kg (max 50 kg) 150 EUR
Dimensiunea maxima a bagajelor > 158 cm 100 EUR
> 203 cm 150 EUR

 


Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Clase de zbor

Compania ruseasca permite imbarcarea pasagerilor, in functie de clasa de calatorie aleasa: economica sau business. Calatorii de la clasa Economy pot veni cu un bagaj de 23kg, iar cei de la Business, cu 32 kg. Clasele President si Premier sunt cele mai ofertante la nivel de dotari si servicii. Pasagerii au parte de bauturi, meniuri la bord si activitati de entertainment. Clasa Confort ofera locuri personalizabile, cu scaune spatioase, sistem de iluminare propriu, accesorii de igiena si calatorie si activitati de divertisment.

Pasagerii de la clasa Economy au parte de confort in scaune ergonomice si de meniu variat, cu mese calde si bauturi racoritoare. Copiii au parte de mijloace de divertisment la bord si de ajutor si suport medical.

Fidelizare si beneficii

Compania aeriana beneficiaza si de un program de loializare Aeroflot Bonus, ce permite clientilor bonusuri sau discounturi la zboruri.

Bilete de avion cu Aeroflot