Air Malta

Air Malta
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: KM
  • Tara de origine: Malta
  • Anul infiintarii: 1974
  • Adresa: Level 2, Skyparks Business Centre Malta International Airport Luqa, Malta
  • Telefon: +356 22999000
  • Website: https://www.airmalta.com/

Informatii generale

Intemeiata in 1974, compania aeriana Air Malta creeaza legaturi din Insulele din Malta cu alte 35 de alte orase principale din Europa si zona Mediteranei. Aceasta realizeaza trasee rapide cu avioane moderne si complet utilate, pentru mai mult confort. Pasagerii pot opta pentru trasee europene sau internationale, in locatii ca America de Nord si Orientul Mijlociu.

Pasagerii pot beneficia de mai multe bagaje in timpul transportului, in functie de clasa aleasa pentru calatorie. Bagajul de cala este inclus in pretul biletului astfel: la clasa Economy este permis accesul cu 20 kg/persoana, iar la clasa Business, bagajul poate avea 30 kg/persoana. Bagajul de mana are o limita de 20 cm x 40 cm x 55 cm ca dimensiune, si aproximativ 15 kg/persoana, iar calatorii care aleg clasa Business pot avea 2 bagaje de 10kg/persoana.

Aeronavele de la Air Malta ofera un confort marit pentru ambele clase tarifare: clasa Economy si clasa Business (Club Malta). Clientii acestei companii beneficiaza de 2 subcategorii: Saver sau Flexi, concepute pentru eventuale modificari in rezervarea zborului. Platile pentru cursele modificate difera in functie de modul de zbor ales si de optiunile bifate.

Pasagerii de la clasa Economy Flexi, spre deosebire de cea Saver, pot alege in mod gratuit locul, si pot beneficia de decontare completa in cazul unei anulari. Aeronavele de la clasele Business au spatiu cu masute, cabine separate, meniuri si open bar.

Informatii bagaje

Bagajul de mana la Clasa Economy are o limita de 55cm x 40cm x 20cm ca dimensiune si 10 kg/persoana. Club Malta permite un bagaj de mana de 15 kg.

Dimensiunea, numarul si greutatea bagajului variaza in functie de clasa tarifara selectata. In ceea ce priveste bagajul de cala, acesta este inclus in pretul biletului astfel: Clasa Economy – 20 kg/persoana si o singura piesa, Clasa Business – 20 / 32 kg/persoana si doua piese. Pentru copiii de la 0 la 2 ani este permis un bagaj de cala de pana la 10 kg, iar peste 2 ani se aplica aceleasi conditii ca adultilor.

 

Bagajul de mana la Air Malta

 

 

Club Malta

Economy

Bagaj inclus in tariful biletului

 DA

 DA

Dimensiuni maxime

 20 x 40 x 55 cm

Greutatea maxima

 15 kg

 10 kg

 

Bagajul de cala la Air Malta

 

 

Simply Fly

Best Value

Spoil Yourself

Business Basic

Business Value

Business Anytime

Bagaj inclus in tariful biletului

DA

DA

DA

DA

DA

DA

Greutatea si nr. de bagaje

1 x 20 kg

1 x 20 kg

2 x 20 kg

2 x 20 kg

2 x 20 kg

2 x 32 kg

 

Infantii au inclus in pretul biletului un bagaj de maximum 10 kg. Copiilor de peste 2 ani li se aplica aceleasi reguli de bagaj ca si adultilor. Orice piesa de bagaj nu poate depasi greutatea de 32 kg. Toate piesele de bagaj de peste 32 kg trebuie redistribuite in bagaje separate.

 

Taxe de bagaj la Air Malta

 

Bagaj suplimentar

Greutate suplimentara
(bagaj inclus)

1-a piesa suplimentara
– max. 20 kg

1-a piesa cu greutatea intre
21 kg - 32 kg

Piesa suplimentara cu
greutatea de max. 20 kg

O piesa suplimentara cu greutatea intre 21-32 kg 

Piese suplimentare la Clasa Business – max. 32 kg

Taxa

50 EUR

70 EUR

120 EUR

100 EUR

100 EUR

70 EUR

 

Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Informatii flota

Flota companiei Air Malta contine aparate performante de zbor de tip A-319s și A-320s, realizate de Airbus. Cele de tip A319 pot transporta pana la 141 de pasageri, avand o configuratie pentru 2 clase tarifare, gata sa multumeasca gusturile tuturor calatorilor.

Clase de zbor

In functie de tariful pentru tipul de zbor ales, pasagerii pot avea mai multe beneficii. De la locul ales, pana la meniuri si modalitati de divertisment, Air Malta iti mentine clientii fericiti. Pasagerii de la clasa Economy pot veni cu un bagej de 20 kg/persoana, iar laclasa Business, bagajul poate avea 30 kg/persoana.

Avioanele profesionale de la Air Malta ofera solutii comode pentru ambele clase tarifare: clasa Economy si clasa Business. Clientii acestei companii aerienepot alege alte subcategorii: Saver sau Flexi, concepute pentru modificarile in rezervarea zborului. Plata cursei difera in functie de modul de zbor ales si de optiunile solicitate.

Calatorii de la clasa Economy Flexi, spre deosebire de cea Saver, pot alegein mod gratuit locul si pot beneficia de decontare completain cazul unei anulari. Pasagerii de la clasele Business au spatiu mai mare, cu masute, cabine separate, meniuri si open bar.

Bilete de avion cu Air Malta