Air Serbia

Air Serbia
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: JU
  • Tara de origine: Serbia
  • Anul infiintarii: 1927
  • Zboruri din: Bucuresti
  • Adresa: Air Serbia GSA RAS (Regional Air Support) 013693 Sos. Bucuresti-Ploiesti 14-22, Romania
  • Telefon: + 40 21 599 0102
  • Email: gsaromania@airserbia.com
  • Website: https://www.airserbia.com/

Informatii generale

Air Serbia este compania aeriana nationala a Serbiei si are cartierul general pe aeroportul din Belgrad. Inainte de caderea comunismului, aceasta era una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. Astazi detine 19 aeronave de diferite tipuri, cu care opereaza atat zboruri domestice, cat si internationale spre destinatii europene dar si spre orase din Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Fondata in 1927, sub denumirea Aeroput, Air Serbia este una dintre cele mai vechi din lume. Din octombrie 2013, compania zboara sub sigla Air Serbia si efectueaza zboruri regulate in 28 de destinatii din 20 de tari, printre care - Beirut, Amsterdam, Dusseldorf, Istanbul, Londra sau Praga. Air Serbia a incarcat in sistem orarul zborurilor pentru ruta Belgrad-Bucuresti, disponibil pe siteul oficial al companiei.

Informatii bagaje

Bagajul de mana permis pasagerilor cu varsta peste 2 ani este format dintr-un bagaj de maxim 8 kg cu dimensiuni de 55 x 40 x 20 cm si o geanta de mana atat pentru Clasa Economic, cat si pentru Clasa Business.

La Clasa Economic este permis un singur bagaj de cala cu greutate maxima de 23 de kg si dimensiuni cumulate de 158 de cm, iar pentru Clasa Business sunt permise 2 astfel de bagaje, dar care pot avea pana in 32 kg.

 

Bagajul de mana la Air Serbia

 

 

Clasa Economica

Clasa Business

Bagaj inclus in tariful biletului

DA

 DA

Dimensiunea maxima

55 x 40 x 20 cm

Greutatea maxima si numarul bagajelor

1 x 8 kg
(+1 x geanta de umar/laptop, servieta)

2 x 12 kg
(+1 x geanta de umar/laptop, servieta)

 

Bagajul de cala la Air Serbia

 

 

Clasa Economica

Clasa Business

Dimensiunea maxima a bagajului

 158 cm

Cele mai multe trasee

1 x 23 kg

2 x 32 kg

 

Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Clase de zbor

Avand aeroportul principal la Nikola Tesla din Belgrad, Air Serbia este una din cele mai vechi companii aeriene nationale. Cu transport pentru pasageri si marfuri, compania aeriana acopera peste 40 de destinatii din Europa, Mediteranasi Orientul Mijlociu. Confortul oferit se reflecta in dotarile cu spatii pentru pasageri si serviciile profesionale de zbor.

Aceasta compania aeriana ofera pasagerilor doua clase de servicii: clasa economic si clasa business. Calatorii care aleg clasa economic au parte de meniuri sau gustari reci si bauturi calde sau reci. Pasagerii de la clasa Business au parte de un confort sporit, cu scaune reglabile, meniuri si bauturi. De asemenea, clientii Air Serbia pot cere casti anti-zgomot si iPad-uri pentru filme, jocuri si muzica la alegere.

Bilete de avion cu Air Serbia