Brussels Airlines

Brussels Airlines
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: SN
  • Tara de origine: Belgia
  • Anul infiintarii: 2006
  • Zboruri din: Bucuresti
  • Adresa: Avenue des Saisons, box 30, 1050, Bruxelles, Belgia
  • Website: www.brusselsairlines.com

Informatii generale

O companie de mare succes care a cucerit piata transporturilor aeriene este Brussels Airlines. Intemeiata in 2002, compania face parte din SN Airholding, un grup profesional in ceea ce priveste transportul aerian cu peste 40 de investitori.

Brusseles Airlines ofera o diversitate de posibilitati de zbor in Europa si nu numai, insumand in jur 45 de aeronave. Zilnic se efectueaza 300 ce conecteaza capitala de peste 90 de destinatii europene si din Africa, precum si din SUA (New York JFK și Washington D.C.).

De asemenea, pentru clientii care opteaza pentru parteneriatele de tip codeshare, compania efetueaza zboruri si in Emiratele Arabe Unite, China, Thailanda, India, America de Nord.

In functie de clasele tarifare alese, pasagerii pot beneficia de mai multe avantaje in timpul zborului si la imbarcare. Calatorii pot purta un bagaj de 12 de kg la Clasa Check&Go, iar la Bizz&Class, doua bagaje de 23 kg.

Clasa cea mai populara, Check&Go este folosita de pasagerii care isi planifica excursii pe teritoriul Europei la preturi foarte avantajoase. Beneficii mai multe si utitlitati crescute pot dobandi calatorii de la clasa Light&Relax, avand parte de confort suplimentar si de flexibilitate in rezervare.

Pentru bugetele mai ridicate, Burssels Arilines vine in intampinare cu doua clase Flex&Fast, ce ofera flexibilitate si prioritate la toate procedurile de aeroport si servicii imbunatatite la bord si clasa Bizz&Class pentru un confort superior.

Informatii bagaje

Pentru bagajul de mana este permisa o greutate de 12 kg si dimensiunea maxima de 55 x 40 x 23 cm. La clasele economice este permisa o singura piesa, iar la cea business 2 piese la care se poate adauga si un alt accesoriu.

Pentru zborurile pe teritoriul Europei, la Clasa Check&Go se admite doar un bagaj de mana cu greutate de max. 12 kg si dimensiuni de max. 55 x 40 x 23 cm. La clasa Light&Relax si Flex&Fast este admisa 1 piesa de max. 23 kg si la Bizz&Class, 2 piese de 32 kg. Pentru zborurile intercontinentale catre Africa se admit si la clasele Economy 2 piese cu greutate maxima de 23 kg.

 

Bagajul de mana la Brussels Airlines

 

  Check & Go Light & Relax Flex & Fast Bizz & Class
Bagaj inclus in tariful biletului   55 x 35 x 25 cm 1x8 kg  
Dimensiunea maxima a bagajului 55x40x23 cm/57x54x15 cm (in cazul sacilor pentru haine)
Greutatea si nr. max. de bagaje 1 x max. 12 kg + un accesoriu de dimensiuni reduse* 2 x max. 16 kg + un accesoriu de dimensiuni reduse*

* Geanta, geanta pentru laptop sau pentru camera foto, servieta, haina, patura, umbrela, materiale de citit, baston etc. De asemenea, sunt acceptate echipamente medicale, mancare pentru copii, un cosulet sau un carucior pliabil pentru transportul acestuia.

 

Bagajul de cala la Brussels Airlines

 

  Check & Go Light & Relax Flex & Fast Bizz & Class
Bagaj inclus in tariful biletului NU DA DA DA
Dimensiunea maxima a bagajului 158
Greutatea si nr. max. de bagaje * - 1 x 23 kg (total 23 kg) 2 x 32 kg (total 64 kg)
Zboruri intre UE si SUA/Tel Aviv 1 x 23 kg (total 23 kg) 2 x 32 kg 
Zboruri intre UE/ SUA si Africa 2 x 23 kg (total 46 kg) 2 x 32 kg (total 64 kg)

 

Taxe pentru bagaje la Brussels Airlines

 

  Clasa Economica (max. 23 kg) Clasa Business (max. 32 kg)
Numar de bagaje 55 x 35 x 25 cm 1x8 kg
1-a piesa pentru calatorii intre UE/SUA si Africa 120/150 EUR*  / zbor dus 120/150 EUR* / zbor dus
1-a piesa pentru calatorii intre UE si SUA 60/ 75 EUR*  / zbor dus 120/150 EUR* / zbor dus
2-4 piese suplimentare de bagaj 120/150 EUR* / zbor dus 120/150 EUR* / zbor dus
Greutate si/sau dimensiuni depasite Clasa Economica (max. 23 kg) Clasa Economica (max. 23 kg)
Greutate depasita (max. 9 kg, greutate totala max. 32 kg) 80 / 100 EUR* / zbor dus N/A
Greutate si dimensiuni depasite (max. 9 kg si peste 158 cm) 300 EUR / zbor dus N/A
Dimensiuni depasite (> 158 cm) 200 EUR / zbor dus 200 EUR / zbor dus
 Piese suplimentare/greutate depasita/ dimensiuni depasite (zbor Europa- Tel Aviv) Clasa Economica (max. 23 kg) Clasa Economica (max. 23 kg)
2-5 piese 60/75 EUR*  / zbor dus 60/75 EUR* / zbor dus
Greutate depasita (max. 9 kg, greutate totala max. 32 kg) 40/50 EUR*  / zbor dus N/A
Dimensiuni depasite (peste 158 cm) 100 EUR / zbor dus 100 EUR / zbor dus
Greutate si dimensiuni depasite (max. 9 kg si peste 158 de cm) 150 EUR / zbor dus N/A

* taxa aplicata in ziua zborului

Exista un numar maxim de 5 piese de bagaj care pot fi inregistrate, iar daca acest numar este depasit ele vor fi transportate in cala aeronavei. Excesul de bagaj cu greutate de peste 100 kg si/sau cu dimensiuni de peste 203 cm necesita acordul de transport al companiei aeriene. Fiecare piesa de bagaj poate avea o greutate maxima de 32 kg.

 

Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Clase de zbor

Pasagerii pot alege cele mai ieftine zboruri sau cele mai dotate, in functie de bugetul fiecarui client.Clasele low-cost sau cele business se diferentiaza cu utilitati speciale, gata sa multumeasca toti pasagerii.

Astfel, la imbarcare, clientii companiei Brusells Airlines pot purta un bagaj de 12 de kg la clasa Check&Go, iar la Bizz&Class, doua bagaje de 23 kg. Cea mai bine frecventata categories este clasa Check&Go, pentru pasagerii care calatoresc pe teritoriul Europei, la preturi foarte avantajoase. Mai multe utilitati si avantaje crescute se regasesc la clasa Light&Relax, pentru un plus de confort si de flexibilitate in rezervare. Meniuri si bauturi racoritoare, plus reviste si modalitati de intretinere la bordul avioanelor se regasesc la clasele business ale acestei companii de succes. Flex&Fast ofera flexibilitate si prioritate la toate procedurile de aeroport si servicii imbunatatite la bord si clasa Bizz&Class este dedicata pentru un confort superior.

Bilete de avion cu Brussels Airlines