Bulgaria Air

Bulgaria Air
  • Cod IATA: FB
  • Tara de origine: Bulgaria
  • Zboruri din: Bucuresti

Informatii generale

Bulgaria Air a fost fondata in anul 2002 si a inceput sa functioneze din luna decembrie a aceluiasi an. A fost numita compania aeriana nationala a tarii Bulgaria in noiembrie 2002, cu hub-ul in Aeroportul International din Sofia, localizat la aproximativ 5 km de capitala. In momentul de fata, Bulgaria Air opereaza zboruri cu aeronave Boeing, Airbus, British Aerospace si Embraer.

Cei care isi doresc sa calatoreasca cu Bulgaria Air pot beneficia de doua clase tarifare, respectiv Economic si Business. Fiecare clasa contine servicii complete la bordul avioanelor, asadar pasagerii se pot bucura de curse relaxante catre destinatiile alese.

Pasagerii nivelului Economic primesc gustari gratuite in functie de ora la care are loc zborul, dar si bauturi non-alcoolice sau alcoolice, cafea sau ceai.

Clasa Business dispune de un grad mai sporit de confort, cu scaune mai comode si spatioase. Calatorii primesc o bautura la urcarea in aeronava, iar pe parcursul zborului acestia se pot delecta cu bauturi non-alcoolice sau cu alcool redus, cafea, ceai, mese calde. Biletele la nivelul Business implica si acces la revistele disponibile in avion.

Calatorii pot opta pentru check-in online, optiune disponibila intr-un interval de timp bine stabilit, intre 24 si 2 ore inainte de zbor. Fiecare pasager al aeronavei are dreptul de a se prezenta cu bagaj de cala si bagaj de mana. In timpul calatoriei sunt acceptate la bord si diverse produse ajutatoare pentru persoanele ce prezinta dizabilitati, respectiv bastoane, carje etc.

Informatii flota

Compania are 13 aeronave de tipul Airbus, Boeing, Embraer, British Aerospace, complet utilate pentru siguranta tuturor.

Clase de zbor

Compania aeriana Bulgaria Air ofera pasagerilor servicii complete, prin doua clase tarifare – Business si Economic.Zborurile la clasa Economic ofera pasagerilor gustari usoare si bauturi pe alese, in functie de durata calatoriei.

Pasagerii imbarcati la clasa Business au parte de un confort sporit, cu scaune mai spatioase si mai confortabile. Clientii beneficiaza de o bautura, meniuri calde, bauturi slab alcoolice si non-alcoolice, ceai, cafea, acces la reviste. Optional, calatorii pot folosi Sky Shop pentru a comanda orice produs, care va fi livrat la bord, chiar în momentul calatoriei.

Bilete de avion cu Bulgaria Air