Emirates

Emirates
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: EK
  • Tara de origine: Emiratele Arabe Unite
  • Anul infiintarii: 1985
  • Adresa: Dr Felix Nr 57, Sector 1, 011033, Bucuresti, Romania
  • Telefon: +40314035030
  • Website: https://www.emirates.com/ro/english/

Informatii generale

In toamna anului 1985, Emirates e efectuat primele sale zboruri din Dubai. Scopul declarat al companiei era „calitatea si nu cantitatea”, iar in anii care au urmat, si-a castigat un renume mondial pe piata aviatica. Astazi, compania efectueaza zboruri in peste 100 de destinatii din 60 de tari din intreaga lume. Nu mai putin de 700 de curse Emirates pleaca din Dubai in fiecare saptamana spre destinatii de pe sase continente.

Pentru clientii sai, compania ofera programul de fidelizare Skywards, prevazut cu trei ranguri: Blue, Silver si Gold. Atunci cand va inscrieti in program incepeti de la nivelul Blue. Cu cat calatoriti mai mult cu Emirates, cu atat castigati mai multe mile, apropiindu-va de urmatorul nivel. Atunci cand atingeti nivelul Skywards Silver sau Gold, va veti bucura de privilegii suplimentare si beneficii rezervate doar clientilor fideli.

Informatii bagaje

In ceea ce priveste bagajul de mana, la clasa Economica se poate aduce o singura piesa de bagaj de mana/geanta/geanta laptop, cu dimensiunile 55 x 38 x 20cm si greutatea maxima de 7kg.. La clasele First Class si Business se pot aduce doua piese de bagaj: o servieta (45 x 35 x 20cm) sau o geanta (55 x 38 x 20cm)/husa haine (maxim 20cm impachetata), greutatea maxima permisa a oricarei piese fiind de 7kg.

Emirates ramane una dintre cele mai permisive companii aeriene in ceea ce priveste politica de bagaj: 30kg pentru Clasa Economica, 40kg pentru Clasa Business, 50kg pentru First Class.

Pentru zboruri catre Canada, America de Nord sau Sud exista exceptii in privinta greutatii admise per bagaj, pasagerilor fiind permise doar 2 piese de pana la 23 kg fiecare (clasa Economica) si doua piese de 32 kg fiecare pentru clasele Business si First Class. Pentru America de Sud se permit 2 piese de bagaj de maxim 32 kg fiecare pentru toate clasele. Dimensiunea totala a bagajului (lungime + latime + inaltime) nu trebuie sa depaseasca 150cm. Pentru pasagerii ce detin doua piese, in orice clasa tarifara, dimensiunea totala cumulata a bagajelor nu trebuie sa depaseasca 300cm.

Pasagerii care calatoresc la orice clasa alaturi de un infant pot avea o singura piesa extra de bagaj de cala, care nu depaseste 55 x 38 x 20cm si 10kg. In plus, pot aduce un carucior pliabil, in cazul in care spatiul din cabina permite acest lucru.

 

Bagajul de mana la Emirates

 

Bagajul este inclus in pretul biletelor

Dimensiunea maxima

Greutatea maxima si numarul bagajelor

Clasa Economica

Clasa Business

DA

55 x 38 x 20 cm

1 x 7 kg

2 x 7 kg

 

Bagajul de cala la Emirates

 

 

Clasa Economica

Clasa Business

First

Dimensiunea maxima a bagajului

150 cm (lungime + latime + inaltime)

Greutatea maxima a bagajelor pe rutele catre Canada si SUA

2 x 23 kg

2 x 32 kg

Greutatea maxima a bagajelor pe rutele catre America de Sud

2 x 32 kg

Greutatea maxima a bagajelor pe toate celelalte rute

1 x 30 kg

1 x 40 kg

1 x 50 kg

 

Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Clase de zbor

Cu un numar de peste 3300 de zboruri pe saptamana catre 144 de destinatii din intreaga lume, Emirates este cunoscuta drept cel mai mare transportator aerian din Orientul Mijlociu. Companie este unul dintre cei doi operatori ai Emiratelor Arabe Unite, alaturi de Etihad Airways iar hub-ul sau se afla in Dubai.

Reteaua Emirates se dezvolta constant, in momentul de fata avand o flota de peste 230 de aeronave ce opereaza zboruri in peste 80 de tari, in 6 continente ale lumii. Incepand cu anul 2015, aceasta companie aeriana este cunoscut drept cel mai mare operator international, pe cel de-al 4-lea loc in ceea ce priveste pasagerii transportati si pe locul 3, avand in vedere numarul de kilometri parcursi pe durata activitatii. In anul 2013, Emirates a castigat titlul de Compania Aeriana a Anului.

Emirates prezinta 3 clase tarifare pentru clienti, respectiv Clasa Intai, Business si Economica. Pasagerii pot alege optiunea care li se potriveste in materie de confort si buget, beneficiind de servicii de calitate pe durata calatoriei spre destinatia aleasa.

Clasa Intai pune la dispozitie un spatiu intim in interiorul cabinei, mini-bar si bauturi exclusive oferite pasagerilor. Calatorii se pot destinde pe durata zborului, in cinematograful privat. Scaunele sunt extensibile, asadar ele se transforma in paturi confortabile.

Pasagerii aeronavelor A380 beneficiaza de locuri spa dotate cu dus si de cosmetice marca Bvlgari. De asemenea, nu lipsesc produsele Timeless Spa. Calatorii pot consuma bauturi la alegere sau fresh-uri detoxifiante.

Printre serviciile acestei clase de zbor se numara si Fast Track. In plus, clientii companiei se pot imbarca in avion direct din saloanele de asteptare, economisind astfel timp si energie.

In clasa Business, pasagerii se bucura de mai mult confort, locurile fiind special concepute pentru cei care isi doresc sa lucreze pe durata calatoriei. Pe langa mini-bar si barman, scaunele dispun de priza si masa destinata scrisului. Calatorii se pot odihni oricand, scaunele transformandu-se in paturi. Clientii acestei clase beneficiaza si de serviciul Fast Track.

Cei care doresc sa calatoareasca la Clasa Economica vor sta pe scaune echipate cu priza, servicii de telefonie sau internet.

Fidelizare si beneficii

In ceea ce priveste optiunile de fidelizare, compania a introdus Emirates Skywards, program de contorizare al milelor utilizat de peste 5,720,000 clienti din intreaga lume. Optiunea include trei niveluri principale, respectiv albastru, argint si aur, iar membrii Skywards castiga o rascumparare in functie de distantele parcurse.

Bilete de avion cu Emirates