Etihad Airways

Informatii generale

Cunoscuta drept una dintre cele mai importante linii nationale ale Emiratelor Arabe Unite, chiar dupa Emirates, Etihad Airways are sediul la Khalifa City A, chiar langa Abu Dhabi. Aceasta companie a fost fondata in anul 2003, in iulie, sub decretul regal al emirului din Abu Dhabi. In luna noiembrie Etihad Airways a inceput sa functioneze in mod oficial.

Un lucru interesant legat de aceasta companie este ca numele sau provine de la un cuvant de origine araba ce inseamna "uniune".

In momentul de fata, Etihad Airways are peste 1000 de curse saptamanal, cu directie catre 96 de destinatii din diverse locatii ale lumii, respectiv Orientul Mijlociu, Europa, Asia, Africa, America, dar si Australia. Flota sa include 105 avioane Boeing si Airbus iar in anul 2015, compania si-a format propria alianta cu numele Etihad Airways Partners. Aceasta contine toti partenerii Etihad Airways in regim codeshare, incluzand Air Serbia si Etihad Regional.

Etihad este desemnata drept cea mai mare companie a Orientului Mijlocui si pe locul doi ca marime, in Emiratele Arabe.

In ceea ce priveste optiunile de zbor, Etihad Airways include 3 clase tarifare, concepute astfel incat sa ofere pasagerilor confortul dorit pe durata calatoriei.

Clasa Intai este definita ca fiind de lux, incluzand apartamente proprii, private, la bordul aeronavei. Pasagerii pot avea, de asemenea, un dulap personal, bar, si o cabina de schimb la dispozitia lor pe durata calatoriei. Printre beneficii se numara confortul extrem, saltea si pilote din bumbac, perne si bauturi pe timp de noapte fiind incluse in serviciul de somn odihnitor.

Clasa Business este dotata cu optiuni de iluminare personalizabile, perfecte pentru crearea unei atmosfere relaxante. Calatorii beneficiaza de serviciul "Turn-down" ce include pijamale si papuci confectionati din bumbac, saltea, si un scaun de masaj.

Cei care isi doresc sa plateasca mai putin pe biletele de avion pot opta pentru clasa Economica, ce integreaza confortul, combinat cu distractia si spontaneitatea. Pasagerii primesc o perna multifunctionala, patura calduroasa si o geanta, destinata depozitarii lucrurilor personale.

Clase de zbor

Etihad Airways a pregatit pentru clientii sai 3 clase tarifare, cu optiuni pentru fiecare buget. Clasa intai este cea de lux, cu avioane dotate, beneficii la bord si un personal calificat, gata sa ofere asistenta. Clientii pot avea propriul compartiment, prevazut cu o cabina de schimb, dulap personal si bar.

Pasagerii de la clasa Business au parte de corpuri de iluminat personalizabile, pentru o atmosfera relaxanta si scaune cu functie de masaj. Clientii care aleg clasa Economica si opteaza pentru calatorii lungi, dispun de accesorii de dormit comode, cum ar fi patura, perna si geanta pentru depozitat lucrurile.

Bilete de avion cu Etihad Airways