Ukraine Intl Airlines

Ukraine Intl Airlines
  • Tip companie: De linie
  • Cod IATA: PS
  • Tara de origine: Ucraina
  • Anul infiintarii: 1992
  • Zboruri din: Bucuresti
  • Adresa: 201-203, Kharkivske Shosse, Kiev, Ucraina
  • Telefon: +38 (044) 581-50-50
  • Email: contact@flyuia.com
  • Website: www.flyuia.com

Informatii generale

Ukraine International Airlines a fost fondata in anul 1992 si are sediul in orasul Kiev. Este cunoscuta drept compania aeriana nationala a Ucrainei dar opereaza si zboruri internationale si de tip cargo catre diferite destinatii europene, Statele Unite, Asia sau Orientul Mijlociu.

Ukraine International Airlines are hub-ul la Aeroportul Internațional Boryspil. In momentul de fata, compania se mandreste cu o retea ce contine 75 destinatii si o flota ce include nu mai putin de 33 de aeronave.

In ceea ce priveste conditiile de zbor, Ukraine International dispune de clasele Economy si Business. Clasa Economy contine sectiunea Premium Economy. Cei care aleg o calatorie la clasa Business beneficiaza de check-in diferentiat la aeroport, dar si de posibilitatea de a zbura cu mai multe bagaje, gratuit. In plus, pasagerii au acces la business lounge si locuri mai spatioase, confortabile, ajustabile. Conditiile sporite de confort se datoreaza si dulapului destinat organizarii lucrurilor personale pana la destinatie, dar si selectiei de ziare si reviste disponibile in avion. Calatorii isi pot petrece timpul in zona barului, savurand preparate ucrainiene sau diverse bauturi, cu sau fara alcool.

Clasa Economy include o gustare sau o masa, in functie de durata zborului. Aceasta facilitate este oferita gratuit. Pasagerii se pot bucura de cafea, ceai sau bauturi racoritoare pe durata calatoriei.

Informatii bagaje

Bagajul de mana consta intr-o singura piesa cu o greutate de pana la 5 kg la Clasa Economy si o greutate de maximum 12 kg la Clasa Business, dimensiunea maxim admisa fiind de 55x 40 x 20cm.

La clasa Economy se permite un bagaj de cala de maxim 23 kg, numarul acceptat al acestora variind insa pana la 3 piese in functie de destinatii si de nivelul atins pentru posesorii cardului Panorama. La clasa Business se admite un bagaj de maxim 32 kg si 2 piese. Pentru pasagerii ce calatoresc cu copii pana in 2 ani, se permite o piesa suplimentara de 10 kg si un carucior pliabil.

 

Bagajul de mana la Ukraine Airlines

 

  Clasa Economica Clasa Business
Bagaj inclus in tariful biletului DA 
Dimensiunea maxima 55 x 40 x 20 cm 
Greutatea maxima si numarul bagajelor 1x7 kg

Rute scurte si medii - 1x12 kg 

Rute lungi - 2 piese de bagaj cu o greutate totala de 15 kg

 

Bagajul de cala la Ukraine Airlines

 

 

Economy

Premium Economy

Business

Dimensiunea maxima a bagajului

158 cm

Majoritatea rutelor

1 x 23 kg

2 x 23 kg

2 x 32 kg

Rute spre / din SUA

2 x 23 kg

Rute spre / din Beijing

2 x 23 kg

 

Taxe de bagaj la Ukraine Airlines

 

 

Zona 1 *

Zona 2 **

Zona 3 ***

Zona 4 ****

A 2-a piesa de bagaj (Economy)

25 EUR

75 EUR

100 EUR

150 EUR

A 3-a si fiecare piesa suplimentara de bagaje

50 EUR

75 EUR

150 EUR

200 EUR

23-32 kg de bagaj

25 EUR

75 EUR

100 EUR

150 EUR

Excesul de bagaj 158-300 cm

25 EUR

50 EUR

100 EUR

300 EUR

* Zona 1: zboruri interne in Ucraina
** Zona 2: Europa, Zona europeana a Rusiei, zona asiatica a Rusiei, inclusiv Siberia, cu exceptia Extremului Orient, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kargazstan, Tadjikistan, Egipt, Libia, Iordania, Oman, Liban, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Arabia Saudita, Siria, Irak, Iran, Afganistan, Pakistan, Yemen, Qatar, Israel, Turcia, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Algeria, Maroc, Tunisia.
*** Zona 3: Orientul Indepartat (regiunea din estul Rusiei), India, Sri Lanka, Mongolia, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Nepal, Bangladesh, Bhutan, Myanmar, Thailanda, Vietnam, Laos, Cambodgia, Statele Unite ale Americii, Canada.
**** Zona 4: alte rute.

 

Informatiile sau recomandarile de mai sus au caracter orientativ si pot suferi modificari in timp. Infotour.ro face eforturi permanente pentru a actualiza aceste date si informatii, insa recomandam verificarea suplimentara din partea pasagerilor.

Clase de zbor

Compania are 2 clase tarifare principale: Economy (cu subclasa Premium Economy) si cea Business. Avantajele pasagerilor de la clasa Business constau in check-in separat la aeroport, acces la business lounge, un numar mai mare de bagaje, posibilitatea de a modifica datele zborului gratuit, locuri confortabile si preparate culinare deosebite. Pasagerii de la clasa Economy au parte de o masa gratuita si bauturi pe alese, in functie de durata zborului.

Fidelizare si beneficii


Ukraine International Airlines ofera prin programul Panorama mai multe beneficii. Prin acumularea de km la efectuarea zborurilor cu UIA, clientii au parte de servicii de la partenerii companiei: cazari sau reduceri la hoteluri, companii de inchirieri auto, magazine.

Bilete de avion cu Ukraine Intl Airlines