United Airlines

United Airlines

Informatii generale

Cu o experienta vasta in domeniul transportului aerian, United Airlines este una din principalele companii cu sediul inChicago, Illinois. Avand un staff de aproximativ 88500 angajati, United Airlines activeazain 9 filiale din S.U.A., Guam si Japonia.

Calatorii pot aduce la imbarcare un bagaj de mana de 22 cm x 35 cm x 56 cm (inclusiv manerele si rotile) si o geanta de umar cu dimensiuni maxime de 22 cm x 25 cm x 43 cm. Suplimentar, se mai pot lua gratuit unul dintre produsele: jacheta sau umbrela, carti, scutece, alimente cumparate din aeroport, carucior pliabil pentru persoanele cu dizabilitati motorii, baston.

United Airlines are avioane high-class si buget pentru orice venit al pasagerilor. Global First reprezinta categoria de clasa intai cu avioane Boeing 747-400 si altele, fiind prevazute cu toate accesoriile electronice si spatiu pentru paturi confortabile. Cu bucatari speciali pregatiti si un echipaj de exceptie, fiecare calatorie va fi pe masura asteptarilor.

Informatii flota

Clasa economy are avioane cu cele mai bune accesorii si servicii, la un buget redus. Aceasta companie aeriana beneficiaza de 708 aeronave de tipul irbus A319-100, 97 Airbus A320-200, 36 Boeing 737-700, 130 Boeing 737-800, 12 aparate Boeing 737-900, 117 Boeing 737-900ER, 24 Boeing 747-400, si altele. Pentru calatorii inscrisi in United Club se pun la dispozitie WiFi, selectie de bauturi, mic dejun si gustari, toate oferite in locuri special amenajate.

Clase de zbor

Pentru fiecare buget alocat si tipul de zbor dorit, clientii pot beneficia de cele mai bune conditii in avioanele moderne si complet echipate. Clasele United Economy si United Economy Plus sunt disponibile in toate aeronavele. Fiind clasele de tarifare basic, clientii care au optat pentru acestea beneficiaza de locuri situate din partea din fata a cabinei si asistenta de zbor. Toate scaunele de pe avioanele Boeing 767 si Boeing 777 sunt dotate cu o tetiera reglabila si un televizor personal in spatele fiecarui scaun.

La clasa First si United Business calatorilor li se ofera prioritate la imbarcare si la organizarea bagajelor, plus bauturi, mese gratuite si birouri separate de check-in.

Clientii care zboara la clasa Premium United au parte de servicii de catering in stil international si conexiune Wi-Fi. Pasagerii au, de asemenea, acces la Clubul Unite situat pe Aeroportul JFK, pe aeroportul din Los Angeles si San Francisco.

Fidelizare si beneficii

Compania United Airlines, vine cu un pachet de fidelizare- MileagePlus si este este destinat pasagerilor cu varsta de minimum 18 ani. Punctele acumulate cu fiecare calatorie se pot folosi atat pentru a beneficia de servicii ale companiei, cat si ale unor parteneri importanti precum hotelurile Mariott, Hilton si IHG sau companiile de inchirieri auto Hertz si Avis.

Bilete de avion cu United Airlines