Despre noi

Istoria infotour.ro a inceput acum 5 ani, cand a fost lansat ca un portal de turism ce punea la dispozitie ofertele de calatorie ale altor operatori si colabora cu unele dintre ele mai cunoscute agentii de turism.

Mai tarziu, din dorinta de a oferi pasionatilor de calatorii cele mai bune servicii si oferte personalizate, am devenit agentia de turism Infotour.

Misiunea noastra este de a asigura clientilor cele mai bune oferte de bilete de avion, cazare sau masini de inchiriat si de a le oferi toate informatiile necesare pentru a crea calatorii de neuitat. Infotour colaboreaza constant cu parteneri internationali pentru a obtine cele mai bune variante pentru clientii nostri. Reteaua extinsa de parteneri interni sau internationali, alaturi de tehnologia inovativa, contribuie la crearea celor mai bune oferte turistice, indiferent de destinatia aleasa sau de cerintele personalizate ale calatorilor.

Experienta in domeniu, alaturi de dedicarea echipei Infotour.ro si de pasiunea pentru calatorii, ne recomanda ca partenerii perfecti pentru toti cei care isi doresc o experienta de vacanta la cele mai inalte standarde.