Despre noi

Probabil va asteptati la un text de forma “Suntem o echipa tanara si dinamica…”. Nu va plictisim cu astfel de clisee, preferam sa detaliem drumul de la idee la prezent, sa prezentam in cateva cuvinte ce inseamna infotour.ro si mai ales ce va fi acest proiect!

Ideea…sau atunci cand pasiunea pentru turism invinge!

Ideea acestui proiect a aparut pe masura ce placerea de a calatori a devenit tot mai mare. Nimic nu poate fi mai placut decat descoperirea unor noi destinatii turistice, satisfactia data de acest sentiment fiind greu de egalat sau exprimat in cuvinte. Si asa a inceput un drum lung si plin de obstacole, care a durat peste un an pana cand a devenit realitate!

Momentul adevarului…Martie 2013!

Mii de intrebari ne apasau la momentul lansarii site-ului, in martie 2013: oare cum va fi primit de vizitatori? Daca nu le place? Si multe alte intrebari la care am primit raspunsul mai devreme decat ne asteptam. Evolutia dupa cateva luni de la lansare este peste asteptari, ceea ce ne determina sa continuam, indiferent de cate obstacole vom intampina!

De ce infotour.ro?

In primul rand, acel “info” exprima intentia site-ului infotour.ro: informarea turistilor cu privire la destinatiile de vacanta cele mai agreate de catre cei care calatoresc. Nu ascundem faptul ca ne-am propus sa fim cea mai importanta sursa de informare turistica din Romania. Si, desi nu va fi usor, ne vom atinge scopul prin sectiunile dedicate, Ghid turistic si Articole turism. Si va promitem ca nu ne oprim aici!

In al doilea rand, nu am uitat faptul ca “turism” nu inseamna doar turisti, ci si cei care ofera servicii in acest domeniu: agentii de turism, companii aeriene, hotelieri, proprietari de pensiuni. Si s-au creat sectiuni dedicate acestora, pentru a le facilita postarea ofertelor turistice. Ne-am dorit o interfata usor de utilizat, intuitiva, cu optiuni multiple pentru a le usura activitatea. Si le promitem si lor ca nu ne vom opri aici!

Asta e tot…?

Ei bine, nu! Desi este un site nou, va asiguram ca se dezvolta si implementeaza noi idei si functionalitati. Si, daca aveti sugestii, suntem deschisi si le primim oricand pe adresa noastra de contact. Fiecare idee este atent analizata si, daca se considera ca va aduce un plus pentru utilizatori, se va regasi cu siguranta aici!

In loc de incheiere…

Pentru ca acest proiect nu se va incheia, am fi vrut sa lasam spatiul gol! Dar nu vrem sa-i omitem pe cei care ne-au ajutat la dezvoltarea acestui proiect. Le respectam dorinta de a ramane in anonimat, insa ii asiguram ca isi vor regasi oricand locul in echipa noastra si o buna parte din succesul acestui proiect este si va fi al lor!