Ghid turistic Camps Bay

Recomandat pentru: -

Despre Camps Bay

Camps Bay este o suburbie a metropolei Cape Town. Denumita initial Kamps Baai, asezarea trebuia sa devina principalul port al Cape Town. Totusi, datorita plajelor sale superbe, a restaurantelor, barurilor si a resorturilor de lux care si-au facut treptat aparita in zona, Camps Bay s-a transformat intr-o spectaculoasa statiune de litoral. De altfel, multi spun ca micuta localitate a devenit principala atractie turistica a Africii de Sud, cel putin pentru iubitorii de soare si sporturi nautice. La doar 15 minute de condus de centrul Cape Town, la 30 de minute de aeroportul metropolei, Camps Bay este o destinatie usor accesibila pentru turisti, 24 din 24 de ore.

In ultimii ani, suburbia a devenit un paradis al indragostitilor de pretutindeni, care vin aici pentru a-si organiza nunta sau pentru a-si petrece luna de miere. Situata la poalele Masivului Table, cu o perspectiva frumoasa asupra formatiunii stancoase numita “Cei 12 Apostoli”, statiunea ofera un tablou “munte-mare” deosebit pentru cuplurile dornice de o vacanta romantica.

Camps Bay este usor de strabatut la pas, si chiar indicat, daca vreti sa-i surprindeti vraja. Totusi, exista numeroase statii de taxi, care ofera transport spre Cape Town, in cazul in care nu ati avut norocul sa gasiti cazare in statiune. Restaurantele si terasele au preturi destul de piperate, dar e de inteles, din moment ce aici gatesc unii dintre cei mai cunoscuti bucatari ai lumii.

Pasionatii de sporturi nautice au la dispozitie o larga varietate de activitati, de la inot, surfing si schi nautic, pana la scuba diving. Amatorii de peisaje montane au la randul lor sansa unor drumetii pe Muntele Table, cu peisaje care taie respiratia. Dincolo de toate, atmosfera relaxanta, cerul mereu senin si serviciile fara cusur, fac din Camps Bay o destinatie de vacanta perfecta pentru cei care iubesc soarele si marea.

Camps Bay